8 padomi, kā paaugstināt garīgās vibrācijas

 

1.Atrodi kaut ko skaistu un novērtē to.

Skaistums ir visur ap mums. Viss, kas mums jādara, jāspēj to novērtēt. Daudzi cilvēki iet cauri dzīvei, nepamanot lielu daļu no skaistuma, kas eksistē. Vai tā būtu puķe vai puķes smarža, bērnu smiekli vai skaists, gadu desmitiem ilgi kopā bijis pāris. Lietus lāses logā vai sprogainas matu cirtas – pasaule ir brīnumskaista vieta. Pamani to!

2.Izveido sarakstu ar visu, par ko esi pateicīgs.

Pateicība novirza tavas vibrācijas, koncentrējoties uz to, kas tev ir, nevis uz to, kas tev nav. Ir tik daudz kas, par ko tu varētu pateikties. Vienkārši apsēdies un padomā par savu dzīvi… Tu vari sākt jau ar to vien, ka esi dzīvs, turpinot no turienes. Pateicība ir attieksmēm.

3.Meditē.

Apsēdies ērtā pozā, aizver acis un ieelpo – izelpo. Pārāk bieži mēs steidzamies cauri savām dienām, nenomierinot prātu un ķermeni. Meditācija ļauj nomierināt garu un ieved mūs mierīgā līdzsvara stāvoklī. Dažu minūšu meditācija spēj izmainīt visu dienu.

5.Izdari kaut ko nesavtīgu citu labā.

Došana novirza tavu domāšanu no „Man nav pietiekami..” uz „Man ir vairāk nekā citiem, tādēļ es spēju dot!”. Pieticība ir augstas vibrācijas.

6.Pārstāj sūdzēties un aprunāt.

Sūdzēšanās un aprunāšana ir zemas vibrācijas. Pajautā sev: „Vai lietas, par kurām sūdzies, sniedz tev to, kas tev šķietami trūkst? Vai no tā vispār ir kāds labums?”. Ja nav, pārstāj sūdzēties un atrodi citu veidu, kādā priecāties.

7.Kusties. Sporto. Kļūsti aktīvs!

Vibrācijām nepieciešamas kustības. Jo vairāk tu kusties, jo labāk arī tavas vibrācijas iekustās. Tādēļ kļūsti aktīvs! Dejo! Jo laimīgāks tu jutīsies, jo labāk tu pārvaldīsi sevi pozitīvākā vibrāciju frekvencē.

8.Apjaut, ka tev tavā dzīvē ir daudz lielāka kontrole, nekā tu bieži vien esi domājis.

Tu neesi sakritību upuris, pagātnes traumu vergs vai citu cilvēku emociju izlādes maiss. Tu vari mainīt savu dzīvi vienā mirklī! Vienkārši apzinies to, ka vairums notikumu tavā dzīvē ir piepildījušies tavas kontroles vai kontroles trūkuma dēļ. Neviens nav atbildīgs par to, kā tu tagad jūties, tikai tu pats. Saproti, ka tev ir milzu spēks. Tas nav lāsts, bet gan dāvana. Izmanto to savā labā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru