8. septembra dienas horoskops – necenties izmainīt to, kas nav labojams!

Auns Šodien tava sirds un prāts domās vienādi. Jau ilgu laiku tevī notiek iekšēja cīņa par to, vai ļaut pār jūtām lemt prātam, kas uzskaita racionālus iemeslus, kādēļ tev nevajadzētu veidot attiecības ar šo cilvēku, vai paklausīt sirdsbalsi, kas tā vien velk pie šī cilvēka.

Vērsis Tu zini, cik liels spēks piemīt vārdam, kā arī labi izproti cik brīnišķīgas ir jūtas. Tev tiks dota iespēja savienot abus minētos spēkus.

Dvīņi  Pievērs uzmanību savām jūtām, tev ir tendence tās visai bieži ignorēt. Šoreiz būs grūtāk pabīdīt malā savas jūtas un ļaut visu kontrolēt prātam.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ visvairāk veiksies mīlestībā (05.09.- 11.09)

Vēzis Nāksies saskarties ar neparedzētām grūtībām, kuras pats būsi radījis savas neapdomātās rīcības dēļ. Vainot apkārtējos būs lieki, tāpēc šoreiz tiec galā saviem spēkiem!

Lauva Šodien būsi slinkāks kā parasti, un tas nav labi. Tev paspīdēs labas iespējas, bet, ja nesaņemsi sevi rokās, daudz ko labu vari palaist garām. Tāpēc turi acis un ausis vaļā, un esi ļoti uzmanīgs un vērīgs!

Jaunava  Jo enerģiskāk uzsāksi šo dienu, jo ātrāk redzēsi visus rezultātus. Būs notikumi, kas raisīs daudz pozitīvu emociju, tāpēc darbojies un iesaisties – tas vairos prieku!

Svari Jutīsi, ka esošo situāciju nevari ietekmēt, tā it kā tu būtu likteņa upuris. Reizēm vienkārši jāļauj visam virzīties uz priekšu, ir lietas, kuras nevar mainīt.

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai ( 5. septembris – 11. septembris)

Skorpions Nekas it kā līdz galam nesniedz gandarījumu, kaut kā visu laiku trūkst. Jautājums –  kā? Šodien atbildes nebūs, bet šodien tu gūsi kādu svarīgu mācību.

Strēlnieks  Visu nevarēsi izdarīt uzreiz, vajadzēs vairāk laika un spēka, tādēļ savu grafiku nepārplāno. Šai dienai ir jābūt vienmērīgai, nedrīksti galvā radīt haosu.

Mežāzis  Pārsteigsi ne tikai sevi, bet arī citus. Noteikti nedari pāri savai veselībai, jo pēc tam būs grūti ar to tikt galā. Nepakļaujies manipulatoriem.

Ūdensvīrs Šī varētu izvērsties par ļoti patīkamu un labvēlīgu dienu, ja vien izdarīsi pareizās izvēles, kuras ieteicams veikt ar lielu apdomāšanos, neļaujoties emocijām!

Lasi arī: Mēneša horoskops septembrim – uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

Zivis Ir lietas, kuras nepiedod, tādēļ rūpīgi seko līdzi tam, ko dari. Ja vēlies brīvību, tad tā arī dari, tu nevienam nepiederi un nevienam neesi parādā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru