8 Zodiaka zīmes, kuras vienkārši nevar agri piecelties – īstas pūces!

Auns

Auniem patīk piedzīvojumi. Viņi var līdz pat rīta gaismai ballēties un neizjust nogurumu. Viņi var lēkāt pie skaļas mūzikas, dejot un priecāties par dzīvi kaut visu nakti. Taču Auns, visdrīzāk, labprātīgi negulēs līdz pusdienlaikam, jo laiks taču ir liela vērtība – var arī kaut ko “nogulēt”!

Vērsis

Vērsis ap sevi vienmēr pulcē līdzīgi domājošos – tas ir – pūces un tikai pūces. Naktī šīs zodiaka zīmes pārstāvji spēj ļoti produktīvi strādāt, kā arī izklaidēties. Agri doties pie miera Vērsi teju vai nav iespējams piespiest, bet, lūk, mostas viņš salīdzinoši viegli.

Lauva

Arī Lauva papildina “pūču rindas”, taču atšķirībā no citām zodiaka zīmēm, kas ir pūces, šie cilvēki ne pārāk mīl, ka nakts stundās kāds viņus traucē. Tikai naktī Lauva spēj “atslēgties” no ārpasaules un netraucēti baudīt mīļāko seriālu vai lasīt grāmatu.

Skorpions

Skorpionam sirdij daudz tuvākas ir nakts stundas nekā drudžainās dienas stundas. Nakts aizsegā viņš var netraucēti padomāt par savām lietām un plāniem, koncentrēties tikai pats sev. Skorpions ļoti ciena to laiku, kad viņš ir tikai “pats sev”, kad viņš var atļauties noskatīties kādu filmu vai palasīt grāmatu. Un kas par to, ka ir 3 naktī?

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir tā zodiaka zīme, kas vienlīdz spēj savos ieradumos apvienot kā cīruļa, tā pūces paradumus. Te Ūdensvīrs var piecelties sešos no rīta, lai neko “nenokavētu”, te var nogulēt līdz plkst. 13:00. Te var ballēties līdz rīta gaismai. Viss atkarīgs no garastāvokļa!

Mežāzis

Mežāži ir ļoti labi organizētu cilvēki. Kad viņus gaida kāda svarīga un atbildīga diena, viņi nekad neaizgulēsies. Tomēr brīvdienās viņi labprāt bauda gultas priekus līdz pat pusdienlaikam. Tajā pat laikā nakts stundas Mežāzis vienmēr uztver kā atpūtas un gulēšanas laiku nevis izklaidēm vai darbam piemērotu.

Vēzis

Vēzim patīk organizēt savu dienu tā, lai viss darbotos “dabiski”. Ja viņš “dabiski” nespēj piecelties ātrāk par plkst. 10:00, ja jūs liksiet viņam piecelties septiņos no rīta, nevainojiet pēc tam sevi pie tā, ka viņš ir dusmīgs, aizvainots un pikts visas dienas garumā. Tāpēc ļaujiet viņam izgulēties! Vēzis vispār ir viena no tām zodiaka zīmēm, kam miegs ir ārkārtīgi būtisks faktors labsajūtas mērauklā. Vēzim ir nepieciešams vidēji 10 stundu miegs, lai viņš justos labi. Un agrie rīti nepavisam nav viņa aicinājums…

Zivis

Zivīm patīk rīti, taču ne agrāk par plkst. 10 vai 11. Laiku plkst. 6:00 Zivis uzskata teju vai par nakti. Zivīm patīk laiski sēdēt dārzā un baudīt putnu čivināšanu, taču vēlams, lai tas būtu tuvāk pusdienlaikam.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru