Neķītrākās un nerātnākās zodiaka zīmes – veselas piecas!

AUNS

Auns ir visa zodiaka Kristians Grejs. Šīs zīmes pārstāvis ir impulsīvs piedzīvojumu meklētājs, pikantuma viņa dzīvē noteikti netrūkst. Aunam patīk lomu spēles, kuru laikā viņš var pakļaut partneri vai arī pats tikt pakļauts. Viņš grib parādīt to, ka tu piederi tikai viņam un no tevis šīs zīmes pārstāvis sagaida tieši to pašu. Auns ir gatavs darīt visu, kas liek viņam justies patiesi dzīvam – viņu interesē izjust to kā aizraujas elpa un viņš vēlas iegūt savu balvu.

DVĪŅI

Dvīņi ir neķītri aprēķinātāji, kas strādā, lai gūtu rezultātus. Viņi pievilina potenciālo upuri ar glaimojošiem signāliem un dažkārt par visai pikantiem attēliem. Nav šaubu, ka Dvīņi ir vislabākie priekšspēles lietpratēji. Lai arī viņi salkani vilina, Dvīņu sniegums gultā nemaz nesarūgtina. Lai spēli padarītu aizraujošāku, Dvīņi izmanto ēdienu un dažādas rotaļlietas, tas ir labākais veids nelielas spriedzes noturēšanai guļamistabā. Šai zodiaka zīmei gultas priekos nozīmīgu lomu spēlē radošums.

MEŽĀZIS

Mežāzis ir neķītrības dīva. Šīs zodiaka zīmes pārstāvis pieņem savu pievilcību, tieši tāpēc viņi ir tik neatvairāmi.  Viņš spēj savaldzināt jebkuru cilvēku un pierunāt viņu izmēģināt vistrakākās idejas. Dievs vien zina, ko Mežāzis dara savā guļamistabā.

VĒZIS

Vēzis ir agresīvi baudu mīlošs. Ja satiecies ar Vēzi, labāk piesargies! Viņš var tevi nomocīt tik tālu, ka tev būs grūti pakustēties vēl vairākas dienas. Lai arī Vēži no ārpuses šķiet mīļi un jauki, tiklīdz viņi nonāk guļamistabā un jūs paliekat vien divatā, viņi kļūst zvērīgi. Šīs zīmes pārstāvjiem ārkārtīgi patīk kontrolēta bīstamība.

JAUNAVA

Jaunava ir apslēpti erotiska. Viņai lieliski izdodas tēlot labu un jauku, tu būsi pārsteigts, bet patiesībā viņa guļamistabā ir neķītra un aizrautīga. Jaunavas patiesībā alkst pēc mīlēšanās trijatā, jo viņas vēlas izmēģināt lietas, kas ir pret noteikumiem. Šajā zīmē dzimušajiem cilvēkiem patīk izzināt visas nianses.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru