9. aprīļa dienas horoskops – neuzspied savu viedokli!

AUNS Mainīsies tas, kas tev ikdienā vienmēr ir bijis apkārt. Jaunas sejas, jauni piedzīvojumi un iespaidi. Pozitīva diena – galvenais iziet ārā no mājas.

VĒRSIS Agresija pret cilvēkiem, kuri tieksies pēc tavas uzmanības. Iemācies labāk novērtēt to, neatraidi cilvēkus, pašam pēc tam būs sliktāk.

DVĪŅI Šodien centies dzīvot veselīgi – tev tas ir vajadzīgs. Arī fiziskas aktivitātes būs tieši laikā. Ģimenes problēmas aizbīdīsies kaut kur prom.

VĒZIS Laba diena laika pavadīšanai ar draugiem. Vairāk atveries, atļaujies būt tu pats. Baigi netērējies, tu zini, ka šobrīd to nevar darīt.

LAUVA Aizbraukšana kaut kur tālāk šodien būtu ideālais variants. Citiem spēsi palīdzēt vairāk, nekā sev pašam – tas varbūt pat ir labi.

JAUNAVA Pavadi šo dienu ar sevi – dari visu, kas tevi garīgi uzlādē. Lasi grāmatas, meditē. Šī ir tavas pozitīvās enerģijas uzkrāšanas diena.

SVARI  Nav slikta diena sportam, vingrinājumiem. Pusdienlaikā gatavojies nopietnām problēmām, pašam būs grūti tās atrisināt.

SKORPIONS Būs jāiet cauri problēmām mīlas un ģimenes dzīvē. Galvenais ir nenoslēgties un censties par visu runāt atklāti – saņemies!

STRĒLNIEKS Prieka un miera diena. Jutīsies kā apgarots – un arī varēsi būt pilnīgi brīvs. Nepalaid garām izdevību izbaudīt šo dienu.

MEŽĀZIS Attiecības starp tevi un citiem būs ļoti siltas un patīkamas. Neuzbrūc ar savu viedokli, nemēģini citus pārliecināt par savu “taisnību”.

ŪDENSVĪRS Atjaunosies attiecības ar tiem, ar kuriem kādu laiku viss jau pagaist. Prasi šodien palīdzību draugiem un radiem – viņi neatteiksies!

ZIVIS Atrodi laiku sev pašam, pabūšanai vienatnē. Elpošanas vingrinājumi šodien tieši laikā – tev vajag atbrīvoties no stresa, kļūt mierīgākam.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru