9. februāra dienas horoskops

 Auns Šodien par citiem nerunā sliktu! Ir cilvēki, kuri nepatīkamu informāciju var nodot arī tālāk un tas varētu tikt līdz aprunāto cilvēku ausīm. Esi uzmanīgs!

Vērsis Kad jūti, ka pamazām sāc zaudēt vēlmi darboties, meklē motivāciju vai vienkārši atpūties! Tu esi daudz darbojies, tāpēc esi pelnījis arī relaksēties!

Dvīņi Nelielies, ka esi kaut ko paveicis un neizrādi augstprātīgu attieksmi! Šodien ieteicams būt pēc iespējas piezemētākam un neuzkrītošākam!

Vēzis Šodien tevī pamodīsies lielāks ego, gribēsi, lai citi tevi teju pielūdz un apbrīno. Nolaidies no saviem iedomu mākoņiem! Tev vēl daudz notikumu priekšā un daudz darbu, kas jāizdara!

Lauva Mēģini būt iecietīgs, kad runa ir par citu cilvēku problēmām. Klausīties tajās galīgi nevēlēsies, bet par labu nāks, ja spēsi viņiem sniegt kādu padomu.

Jaunava Nekoncentrējies uz to, kas tev neizdodas vai nesanāk, mēģini fokusēties uz to labāko!  Šodien strīdēšanās un piekasīšanās būs visai bezjēdzīga nodarbe, tā tu tikai bojāsi savus nervus un neko daudz nepanāksi.

Svari Meklē mieru un harmoniju, mēģini saskatīt labo it visā! Ja šodien koncentrēsies tikai uz to, kas tevi nomāc, tad sabojāsi garastāvokli ne tikai sev, bet arī citiem.

Skorpions Tev jāsaprot, ka sēdēšana uz veciem lauriem tevi nekur nevedīs. Tev ir jādara kaut kas jauns un apbrīnojams, lai no jauna iedvesmotos un izbrīnītu citus.

Strēlnieks Tiec galā ar savām kaprīzēm un lietu nepadarīšanu līdz galam! Šodien visiem darbiem ir jābūt padarītiem! Tiec vaļā no parādiem!

Mežāzis Saņemsi jaunas ziņas, uz kurām pat nezināsi kā reaģēt. Saglabā vēsu prātu, un, ja nepieciešams, pakonsultējies ar gudrākajiem!

Ūdensvīrs Nesvarīgās lietas mēģini nobīdīt malā, tādējādi fokusējoties uz savām prioritātēm. Var gadīties kāds kašķis ar kādu no kolēģiem.

Zivis Neizplati baumas par citiem cilvēkiem! Ja kādam saki kaut ko aiz muguras, tad pasaki to viņam arī acīs. Skaisti nebūs, bet godīgi gan.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru