9. februārī dzimušie – kādi viņi ir?!

 

landscape-1478617834-winter-beauty

 

9. februārī dzimušajiem piemīt ļoti plašs redzējums. Problēmu risināšanā esat atjautīgi un netradicionāli. Par Jūsu alkām pēc brīvības liecina Jūsu ārējā atsvešinātība, kas reizēm tiek uztverta kā vienaldzība.

Jūsu dzīve ir ļoti piesātināta, jo Jums ir pastāvīga vajadzība pēc dažādības. Interešu pārpilnība slēpj arī draudus, taču, būdami aizrāvušies ar kaut kādu konkrētu lietu, Jūs kļūstat ļoti mērķtiecīgi.

 

Lasi vēl: 8 iemesli, kādēļ Ūdensvīrs bieži vien tiek pārprasts

 

No 11 līdz 40 gadu vecumam būtisku lomu Jums spēlē jūtīgums un iztēle. Jūs kļūstat emocionāli un sapņaini, apzināties savu vietu sabiedrībā, kā arī savas radošās un garīgās spējas.

Spēcīgā vēlme pēc harmonijas var izpausties kā mīlestība pret ģimeni un mājām. Jūs esat apņēmības pilni aizsargāt apkārtējos un risināt viņu problēmas, tomēr, neskatoties uz Jūsu cēlajiem nodomiem, Jums vajadzētu izvairīties no iejaukšanās citu cilvēku dzīvē.

Būdami draudzīgi un sabiedriski, Jūs piesaistāt visdažādākos cilvēkus. Par cik Jūs spējat būt gan ļoti dāsni un ekspresīvi, gan arī rezervēti un savrupi, Jums ir nepieciešams atrast līdzsvaru un harmoniju.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru