9. janvāra dienas horoskops – esi pacietīgs!

Auns Pat ja kaut kas šodien izmainās, tev ir jāpieturas pie iesāktā plāna! Neļauj citiem sīkumiem novērst tavu uzmanību!

Vērsis Nobruņojies ar pacietību! Lietas, kuras esi apņēmies darīt, prasīs no tevis vairāk laika nekā biji domājis! Tāpēc negaidi rezultātus uzreiz!

Dvīņi Centies būt objektīvāks, pirms kaut ko saki, noskaidro visus faktus! Pretējā gadījumā, nostādīsi sevi visai muļķīgā situācijā!

Vēzis Šodien izdosies ietaupīt laiku, ja vien sekosi norādēm, nevis mēģināsi darīt visu ačgārni! Nebaidies lūgt kāda cilvēka palīdzību vai padomu!

Lauva Tu visu laiku aizmirsti, kas Tev jāizdara. Labāk fokusējies uz to un tad varēsi kārtīgi atpūsties un iestāsies miers.

Jaunava Šodien centies visu darīt ātri – viena no dienām, kad domāsi, ka visam ir iespējams tikt pāri, tādēļ atradīsi arī jaunu ceļu!

Svari  Šodien tavā uzmanības centrā būs visi iepriekš atliktie darbi – tu jau zināji, ka tā būs, tagad nekas cits neatliks, kā vien tikt ar tiem galā.

Skorpions Būsi mazliet neizlēmīgs – slieksies te uz vienu, te uz otru pusi, tas nav nekas slikts, galvenais, izmanto iespējas, kamēr tās vēl ir!

Strēlnieks Būsi gatavs uz debatēm ar citiem – viņiem būtu jāpiesargās! Pastāvi par savu taisnību un atradīsies kāds, kas tevi arī sapratīs!

Mežāzis Apkārtējie gribēs vairāk uzmanības, bet tu pats šodien daudz pārdomāsi – vai jaunais ceļš, ko gribi iet, ir īstais.

Ūdensvīrs Tev pēdējā laikā apnikusi tā skraidīšana apkārt , tu kāro pēc kārtīgas stabilitātes. Atceries – tad nu uz to ir jāiet!

Zivis  Var gadīties, ka bez nodoma šodien pateiksi vai izdarīsi, ko tādu, ko citi pārpratīs. Taču tu spēsi to atrisināt bez domstarpībām!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru