9. jūlija dienas horoskops – esi piesardzīgs!

Auns Nedomā par to, kā būtu, ja būtu, bet gan rīkojies! Šodien neliela riska deva pat nāks tev par labu!

Vērsis Mazliet piebremzē ar to, ko dari! Atceries šo vienkāršo teicienu – kas par daudz, tas par skādi!

Dvīņi Šodien savu raksturu centies turēt īpaši stipros grožos! Padomu uzklausīšana var izrādīties visai vērtīga!

Vēzis Kāda pagātnes kļūda vai neizrunāta tēma šodien atkal var uzpeldēt. Laiks to vienreiz likt pie vietas. Šodien neesi tik piekāpīgs, cik parasti, jo tev izrādīsies taisnība.

Lauva Izsaki savas idejas! Vairums būs tavā pusē un atbalstīs tevi! Lieliska diena jauna vaļasprieka vai projekta uzsākšanai.

Jaunava Neiesaisties nopietnos darījumos, vari tikt piemānīts, esi ļoti piesardzīgs! Padomu prasi tikai zinošajiem!

Svari Nebaidies izpaust savas domas par to, kas tevi neapmierina, reizi par visām reizēm! Kaut arī tā rezultātā varētu izvērsties kāds nevēlams starpgadījums, labākais laiks rīkoties būtu tagad.

Skorpions Domā, ko runā, jo tas tevi var novest pie neveiklas situācijas. Savus nodomus un plānus šodien labāk paturi pie sevi, vēl jo vairāk – savu viedokli, ja tev to neviens neprasa!

Strēlnieks Ne īpaši vēlama diena, lai iesaistītos jaunos projektos. Pagaidām pieturies pie tā, ko dari, nebaidies kādam šodien pateikt – nē, lai izdarītu to, ko jau sen vēlējies.

Mežāzis Paņem pauzi no darba vai skolas, pavadot laiku ar sev mīļajiem! Pārmaiņas pēc atpūties!

Ūdensvīrs Šodien viss iecerētais izdosies! Taču esi piesardzīgs – pārāk daudz runājot, vari pats sevi nolikt neveiklā situācijā.

Zivis Šodien koncentrējies uz savām personīgajām vajadzībām, nevis citu! Tavs prāts un ķermenis nav ticis pie kārtīgas atpūtas jau labu laiku, pienācis laiks relaksēties!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru