9. maija dienas horoskops

Auns Svārstīsies gan izvēlēs, gan uzskatos – piebremzē, tev nekur nav jāsteidzas! Sasteigtas attiecības radīs spriedzi un nelielas domstarpības, labāk dari visu ar vēsu prātu!

Vērsis Šodien uzmanību nemeklēsi, patiesību sakot, jo mazāk citi par tevi zinās, jo laimīgāks jutīsies. Sakārto savu iekšējo pasauli, tikai tad vari fokusēties uz ārējībām!

Dvīņi Labvēlīgs laiks savu domu sakārtošanai pa plauktiņiem. Ja saplānosi dienu, tad jutīsies bezgala gandarīts. Centies nedēļu iesākt ar jaunu sparu!

Vēzis Neiespringsti uz sīkumiem, bet gan esi mazliet bezrūpīgāks. Tu pārāk daudz savu prātu esi nodarbinājies ar domāšanu par niekiem – laiks atpūtai!

Lasi arī: Mīlestības horoskops maijam; Uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

Lauva Šodien zvaigznes sola kādu negaidītu satikšanos, iespējams, ka ar vecu paziņu, iespējams, ka kādu jaunu cilvēku. Lai vai kā, tev tas liks aizdomāties par pagātnes notikumiem.

Jaunava Tavas problēmas pazudīs tikai tad, kad atradīsi iekšēju līdzsvaru – tu pārāk daudz koncentrējies tikai uz vienu lietu, centies atveltīt pietiekami daudz laika visam.

Svari Kad citi risina savas problēmas – neiesaisties, kur tevi nesauc! Ļauj cilvēkiem savā starpā tikt galā ar radušos situāciju, labāk domā pats par saviem darbiem, nevis citu nedienām.

Skorpions Šodien būs jāizpalīdz kādam cilvēkam, tāpēc noteikti neatsaki! Lai arī darba būs pilnas rokas, tomēr liktenis tev atmaksās dubultā!

Lasi arī: Nedēļas horoskops – sāc visu no jauna! (09.05. – 15.05.)

Strēlnieks Tam, ko runā apkārtējie, nav pilnīgi nekādas nozīmes, jo galvenais, ka tu pats jūties labi! Ļauj šim moto tevi vadīt visas dienas garumā, un tu aizmirsīsi par ikdienas sīkumiem!

Mežāzis Būs nepieciešamas labas spriešanas un analizēšanas spējas neordināru situāciju un problēmu  atrisināšanai, taču neuztraucies – tu ar to lieliski tiksi galā!

Ūdensvīrs Neļauj savam lepnumam ietekmēt pašreizējo situāciju, labāk piekāpies un esi piezemētāks, nekā saki kaut ko skaļi!

Zivis Nebaidies no mīlestības izrādīšanas, šodien tev veiksies! Iespējams, ka kāds jau sen gaida, kad viņam atzīsies jūtās – tik uz priekšu!

Lasi arī: Mīlestības horoskops 9. maijam

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru