9. novembra dienas horoskops – nepadodies!

Uzzini, kas šodien gaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

AUNS Nav īstais laiks blakus lietām. Nepievērs uzmanību nepastāvīgām lietām. Nepadodies pirmo grūtību priekšā, jo šodien tādas būs.

VĒRSIS Izdosies realizēt savas vēlmes, ja vien zināsi, ko pats īsti gribi, un būsi pietiekami gudrs un izveicīgs, lai no daudzajām izdevībām izraudzītos īstās.

DVĪŅI Vairāki notikumi liks tev eksplodēt. Šodien būs ļoti jācenšas savaldīt savas emocijas, bet labi padosies komunikācija, kas ir saistīta ar biznesa lietām.

VĒZIS Tevi šodien kaitinās lielie čīkstētāji par to, cik viss ir grūti un šausmīgi.Tu vislabāk zini, ka izdoties var tikai bez čīkstēšanas. Neņem vērā citu runas!

Lasi arī: Mīlestības horoskops 2017. gada novembrim

LAUVA Nespēsi dalīt uzmanību starp divām tikpat svarīgām lietām, tāpēc izvērtē savas prioritātes, nedarot vairākus darbus vienlaicīgi, bet gan visu pēc kārtas!

JAUNAVA Tā vien šķitīs, ka liktenis ar tevi spēlējas, taču šodien no ļaunuma mēģini gūt arī kādu labumu! Ja pašlaik iet smagi, tad atceries – neviens neteica, ka tas būs viegli, taču reizēm tas grūtais ceļš izrādās visveiksmīgākais!

SVARI Pārlieku liela centība šodien neatmaksāsies. Labāk ir mazliet iepauzēt un visu nedarīt tik saspringtā manierē. Citi cilvēki palīdzēs atslābināties – ļaujies tam!

SKORPIONS Vispirms izdari to, kas ir jāizdara un tikai tad ļaujies izklaidēm! Ja kādam kaut ko esi apsolījis, tad nelauz savu solījumu! Neuzgrūd sev uz pleciem liekus pienākumus!

Lasi vēl: Romantiskas sarunas! Mīlestības horoskops no 6. līdz 12. novembrim

STRĒLNIEKS Pirms apņemies darīt kaut ko traku un nebijušu, padomā par visu nepieciešamo, lai sasniegtu mērķi! Iespējams, ka neliela situācijas paanalizēšana palīdzēs atrast problēmas sakni.

MEŽĀZIS Gribēsies skraidīt pa pasauli un ļaut vaļu savām emocijām, bet kaut kas tomēr stāvēs tev priekšā un neļaus kustēties. Varbūt jāatbrīvojas no tā?

ŪDENSVĪRS Šodien labs kontakts izveidosies ar bērniem. Kļūs tuvākas attiecības ar kādu, ar kuru sen jau esi cerējis tādas izveidot.

ZIVIS Lai arī kas šodien atgadītos, būs jāveic savi pienākumi. Ir svarīgas lietas, par kurām nedrīksti aizmirst – šodien visu pieraksti!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru