9. septembra dienas horoskops

Auns Reiz pieļautās kļūdas nedos tev šodien mieru! Nožēla un sāpes par pagātni ir jāatstāj sev aiz muguras, nevis jāvelk visur līdzi! Aizmirsti to, kas ir bijis!

Vērsis Jutīsies savādi, iespējams, ka tevi māks šaubas par nākotni un par to, ko vēlies sev redzēt blakus. Nemoki sevi un neanalizē katru situāciju, bet gan ļaujies visuma plūdumam!

Dvīņi Būs grūti atzīt savas kļūdas, jo nevienam taču nepatīk izgāzties. Pacenties veltīt laiku ģimenei un satuvināties ar tiem, kurus tu sauc par draugiem.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ visvairāk veiksies mīlestībā (05.09.- 11.09)

Vēzis Necel gaisā tos jautājumus, par kuriem pats vispār negribi runāt. Tev ir jāapzinās, kuras tēmas ir vērts aprunāt un kuras labāk ir atstāt tikai savā galvā.

Lauva Citi šodien redzēs tev cauri – nolasīs ideāli, un pats pie tā vien būsi vainīgs. Ja vien to neesi darījis speciāli. Problēmas ar kolēģiem būs neizbēgamas.

Jaunava Laba diena, lai uzsāktu kaut ko jaunu, ko jau ilgi esi vēlējies. Būsi pārsteigts par to, cik ļoti liels progress šodien tiks pamanīts.

Svari Šī diena palielinās tavu radošumu. Ideāla diena darba intervijām, jo spēsi kārtīgi parādīt savu potenciālu-nepalaid garām izdevību!

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai ( 5. septembris – 11. septembris)

Skorpions Kāds zina vērtīgu informāciju, kas var noderēt tev. Neizturies pārāk neciešami pret cilvēkiem, kuri ir pakļauti tev. Vari izveidot ar kādu ļoti sliktas attiecības.

Strēlnieks Zvaigznes tevi šodien apveltīs ar optimismu, pašapziņu un drosmi. Šodien tu vari atļauties gandrīz pilnīgi jebko. Izvairies no nepatikšanām.

Mežāzis Nevajag pārmest cilvēkiem to, ka viņi vienmēr nav blakus – tu nevari vienmēr prasīt nedalītu uzmanību. Būs maza sāpīte, bet tu jau tam tiksi pāri.

Ūdensvīrs  Spēja noturēt pie sevis noslēpumus un neizpaust svarīgu informāciju, tev spēlēs ļoti par labu. Un šodien vieglāk nekā citreiz būs noslēpumus noturēt.

Lasi arī: Mēneša horoskops septembrim – uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

Zivis Tev šodien citiem būs jāpalīdz pabeigt iesāktais. Tavas zināšanas ļoti noderēs – šodien tās noteikti varēsi likt lietā. Izrādīsi mīļumu, mīļumu arī saņemsi pretī.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru