9 veidi, kādos vari paaugstināt savas mājas vibrācijas – enerģiju

1.PAJAUTĀ SEV „Vai man tas ir nepieciešams?”.

Vismaz reizi mēnesi izstaigā savu māju, apskati, kas tev pieder, ko esi iekrājis un pajautā sev: „Vai man tas ir nepieciešams?”. Mums cilvēkiem piemīt tieksme krāt. Pārāk daudz. Un lietas uzglabā enerģiju, ne vienmēr tikai pozitīvu. Izvērtē, kā šis lietas ietekmē tavas mājas enerģiju.

2.TURI SAVĀ VIESISTABĀ HIMALAJU KRISTĀLU LAMPU.

Tā izmantojama daudzējādi – pat veselības uzlabošanai. Bet saistīti ar vides uzlabošanu – tā spēj sniegt drošības sajūtu, attīrīt gaisu un sniegt pozitīvās vibrācijas.

3.DZIEDI UN DEJO!

Ķermeņa atbrīvošana mūzikas ritmos uzlabo tava gara stāvokli. Kad tu ļaujies pozitīvām emocijām, arī vide ap tevi iegūst pozitīvas vibrācijas.

4.MEDITĒ.

Skaidra enerģija tevi ātri vien spēj pārvērst enerģiju ap tevi tīrāku un gaišāku. Meditācija spēj paaugstināt vides vibrācijas. Tātad – tu nošausi divus zaķus ar vienu šāvienu – sakārtosi sevi un visi ap sevi.

5.IZVIETO SAVĀ MĀJĀ TELPAUGUS.

Augi, kā jau dzīvas būtnes, padara tavas mājas enerģiju dzīvīgāku un vibrējošāku. Ja gribi, lai tavas mājas enerģija pulsēt pulsē, izvieto savā mājā daudz telpaugus. Nekādā gadījumā neturi savā mājā novītušus augus – tie izstaro negatīvu enerģiju.

6.PIEKAR PIE LOGIEM KRISTĀLUS.

Kristālu gaisma ir ne vien skaista, bet arī noderīga, uzlabojot mājas vibrācijas. Tu vari „uzlādēt” kristālus, turot tos Saules gaismā, Mēness gaismā vai bišu vaska sveču gaismā. Skaistums ir arī funkcionāls – tas pozitīvu uzlādē ikvienas mājas enerģiju.

7.ALLAŽ TURI MĀJĀS SVAIGUS ZIEDUS.

Aromātiski un skaisti – ziedi ir prieks acīm, tādējādi veicinot pozitīvas sajūtas tevī. Ikvienas mājas vibrācijas uzlabo skaidras un košas krāsas. Izmanto to devumu savā labā.

8.IK DIENU IZVĒDINI SAVU MĀJOKLI.

Ļauj, lai vismaz piecas minūtes svaigs gaiss izvēdina ikvienu istabu tavā namā – iznes negatīvās enerģijas, sniedzot vietu jaunām, pozitīvām. Gan vasarā, gan ziemā – nedzīvo vecu enerģiju lokā.

9.KLAUSIES VĒDISKĀS MANTRAS.

Vēdisko mantru skaņas un vibrācijas ātri vien spēs paaugstināt tavas mājas enerģiju. Tās noskaņos tavu garastāvokli, nomierinot ķermeni un prātu. Šī enerģija no tevis, protams, pāries arī tava nama enerģijā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru