9 veidi, kādos tavs iekšējais skaistums veido tavu ārējo tēlu – tavu ārējo skaistumu

Šodien un katru dienu, sievietēm un vīriešiem, ir svarīgs skaistums. Bet šodien mēs vēlamies runāt par skaistumu, kas ir pats svarīgākais – iekšējo skaistumu! Un to, kā iekšējais skaistums izpaužas ārējā tēlā. Sāksim:

1.Skaistām acīm – ieskaties un saskati labo citos cilvēkos, viņu labās rakstura īpašības un cēlo rīcību. Nemeklē ļauno un negatīvo, atceries, ka dziļi sirdī ikviens cilvēks ir labs un cēls.

2.Skaistām lūpām – nerunā sliktu par citiem. Ļauj tikai labiem vārdiem pāriet pār tavām lūpām. Jo vairāk labu tu teiksi, jo laimīgāk jutīsies, jo labāk citi par tevi domās.

3.Spīdumam – domā pozitīvi ikvienā situācijā. Tā vietā, lai sūdzētos par grūtībām, domā par iespējamo risinājumu. Jo ikviena tuneļa galā spīd gaisma. Viss, kas tev atliek, ir to ieraudzīt un tai noticēt.

4.Jaunākam izskatam – smejies! Smejies daudz un bieži! Smaidi tā, lai visas bēdas aizmirstos, lai laiks apstātos. Smejies kā kutināts, smejies no sirds! Smiekli ir labākās zāles, kas pieejamas visiem.

5.Skaistai un tvirtai figūrai – nepagriez muguru tiem, kam nepieciešama palīdzība. Dalies savās pusdienās ar tiem, kas izsalkuši. Mēdz teikt, ka paēdušais neēdušo nesaprot. Maini to! Saproti tos, kas dzīvo ar tukšām kabatām un bez jumta pār galvas.

6.Mirdzošām acīm – izvēlies ik dienu iet pa laimes un prieka ceļu. Ik rītu uzsāc ar smaidu un nosaki sev, ka dosies tikai pretim laimei. Jo tikai tu nosaki, kāda būs tava diena, kāda būs tava dzīve.

7.Pievilcībai citu acīs – iemācies uzsmaidīt pilnīgiem svešiniekiem, jo, vairumā gadījumu, ja ne pat visos, tu saņemsi smaidu atpakaļ. Un tas liks tev justies labi.

8.Skaistiem matiem – ļauj, lai mīļotais vai mīļotā glāsta tavu galvu. Proti saņemt mīlestību, laimi un prieku. Saņem un dod!

9.Skaistām rokām – sniedz palīdzīgu roku vājākiem. Aizmirsti par lepnumu un iedomību, tās ir īpašības, kas tev liedz sajust līdzjūtību.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru