3 seksīgākās zodiaka zīmes. Uzzini, vai esi starp šiem laimes lutekļiem?

3 seksīgākās zodiaka zīmes

Katrai zodiaka zīmei neapšaubāmi ir sava pievilcība, skaistums un lieliskās īpašības, kas piesaista pretējo dzimumu kā magnēts.

Tāpēc mūsu tops nav iecerēts kā absolūts ceļvedis, bet gan drīzāk kā astrologu novērojumos pamatots “vidējais statistiskais seksīgumus”.

 

SKORPIONS

Skorpionu uzskata par seksīgāko zīmi visā zodiakā. Ja esi kādreiz ticies ar Skorpionu, zini, ka viņu pievilcības spēks ir teju neatvairāms.

Pat neglīti un dumji Skorpioni var piedabūt citus cilvēkus izpildīt to vēlmes. Tas ir dīvaini, jo Skorpiona acis apkārtējos it kā hipnotizē un pievelk to pret pašu gribu. Un tu tikai pamani, ka esi jau ievilkts viņu tīklos.

Kad tev jautā, ko tādu esi atradis Skorpiona zīmē dzimušā sievietē, tu to nespēsi aprakstīt. Visus iekairina Skorpionu aptverošā noslēpumainība!

Lasi arī: Lielais simpātiju horoskops – kas katrai zodiaka zīmei patīk tieši tevī?

Papildus pievilcībai Skorpioni arī ir apveltīti ar prasmi lasīt citu cilvēku domas. Tāpēc, ja nezini, ko šodien domā, pavaicā kādam Skorpionam!

Skorpioni arī ir drosmīgi, uzticami un tiek uzskatīti par vienu no zodiaka izturīgākajām zīmēm.

Ja vēlies apburt Skorpionu, valkā melnu apģērbu un centies būt patiešām interesants. Viņus piesaista dīvaini un iekšēji sarežģīti partneri.

 

Šķir nākamo lapu un uzzini, kurām zīmēm vēl tas piemīt augstākajā mērā?

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru