Kā piesaistīt mīlestību, veselību un bagātību. Otrais Visuma zelta likums


Mūsu dzīve ir pakļauta galvenajam Visuma likumam – pievilkšanās likumam.

Tas ir vienkāršs un loģisks – cilvēks sev piesaista to, par ko domā. Mūsu domas ir signāli, kurus mēs pastāvīgi sūtām Visumam.

Izlasi arī pirmo zelta likumu: Kā piesaistīt mīlestību, veselību un bagātību. Pirmais Visuma zelta likums

2. Likums. Laimīgs cilvēks dzīvo daudz ilgāk un retāk slimo

“Visas slimības ir no nerviem”. Mūsu fiziskā veselība atspoguļo garīgo veselību. Un runa nebūt nav par psihiskiem traucējiem. Izrādās, ka raizes, bailes, bēdas un citas negatīvas emocijas grauj organismu šūnu līmenī, radot tajā neārstējamas slimības.

Psihologi, kas rūpīgi pēta šo problēmu, apgalvo, ka cilvēki mirst no negatīvām domām. Šodien zinātnieki ir pierādījuši, ka visi procesi organismā atrodas centrālās nervu sistēmas kontrolē, kura arī rada vecuma izmaiņu scenāriju. Tajā atspoguļojas mūsu priekšstati par dzīvi, tradīcijām un gaidām.

Piemēram, ja cilvēks ir pārliecināts, ka pēc 40 gadu vecuma iestājas vītuma periods, kas nes sev līdzi slimības, vilšanās un neveiksmes, tad tā arī notiek.

Pārkāpjot 40 gadu slieksni, viņš sāk aktīvi novecot, slimot un novīst. Vienlaikus viņa vienaudzis nezaudē veselību, enerģiju un esības prieku tikai tāpēc, ka tic – cilvēks spējīgs baudīt dzīvi jebkurā vecumā.

Vispār ticība dara brīnumus, palīdz pārvarēt neārstējamas slimības, pieceļ cilvēkus no invalīdu ratiņiem. Dvēseliskās harmonijas un laimes izjūta dziedina cilvēku labāk par visiedarbīgākajiem zāļu preparātiem.

Maķedonijas Aleksandra karaspēka ārsti bija izbrīnā par pārsteidzošu faktu – zaudējušās armijas karavīri mira no tiem ievainojumiem, kurus zaldāti uzvarētāji uzveica ļoti ātri.

Vēlāk Napoleona Bonaparta ārsts formulēja šo domu šādi: “Uzvarētāju ievainojumi sadzīst ātrāk”. Citiem vārdiem – jebkuras ārstēšanas veiksme ir atkarīga no dzīvot vēlmes.

Mūsu organismā viss sākotnēji paredzēts tā, ka tas spēj pats sevi dziedēt. Pareizās domas un gara spēks ir galvenais nosacījums.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru