Aplūko savus pirkstus! Lūk, ko to garums vēsta par tavu mīlas dzīvi!

pir

Neticami, cik daudz tu vari iemācīties par savu personību, tikai paskatoties uz savu pirkstu garumu!

Noliec plaukstu ar taisniem pirkstiem uz plakanas virsmas, paskaties, kurš zīmējums (A, B vai C) attēlā atbilst tev un lasi savu raksturojumu nākamajā lapā!

Cilvēki, kuriem zeltnesis ir garāks par rādītāja pirkstu, ir šarmanti, bieži vien pat neatvairāmi. Šarms un labas runas spējas ļauj viņiem izkļūt no neveiklām situācijām. A tipa cilvēki ir arī agresīvi, bet teicami problēmu risinātāji, kā arī mēdz būt ārkārtīgi līdzcietīgi pret citiem. Bieži kļūst par zinātniekiem, inženieriem, karavīriem vai krustvārdu mīklu čempioniem.

Mīlestībā ļoti gādīgi un jutekliski. Grūti aizmirstami.

Cilvēki, kuriem zeltnesis ir īsāks nekā rādītāja pirksts, ir pašpārliecināti un, ja kaut ko dara, tad izdara līdz galam. Viņi dod priekšroku strādāšanai un pienākumu veikšanai vienatnē, bet tas ne vienmēr nozīmē, ka viņi ir introverti. Viņi ir orientēti uz mērķi un grib, lai viņus netraucē to sasniegt. Viņi novērtē to, kas viņiem pieder, bet tajā pat laikā tiecas iegūt vēl vairāk.

Attiecībās grūti atvērties un citiem uzticēties. Mēdz būt greizsirdīgi, taču to neizrāda.

Cilvēki, kuriem zeltneša garums vienāds ar rādītājpirksta garumu, ir mieru mīloši un izvairās no konfliktiem. Viņi ir organizēti, un viņiem ir svarīgi labi satikt ar pārējiem. Attiecībās viņi ir uzticami, maigi un rūpīgi, tomēr jāuzmanās – C tipa cilvēku būtībā slēpjas dzīva uguns, kura bieži tiek apspiesta ikdienas dzīvē, bet var kļūt bīstama, ja nekontrolēti izlaužas ārpusē.

Avots: business-jobs.blogspot.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru