Aprīlī dzimušie – raksturs, mīlas dzīve, veselība un veiksme

Šajā mēnesī dzimušie ir valdonīgi, enerģiski un aktīvi. Apveltīti ar izteiktu temperamentu. Entuziasti un cīnītāji.

Jūs esat neatkarīgi. Vēlaties būt noteicēji, tāpēc jums nepatīk darbs, kurā esat padotais. Jums nepatīk, kad kāds no malas cenšas iejaukties jūsu lietās. Ja jūs esat spējīgi saglabāt vēsu prātu, varat gūt vērā ņemamus panākumus, taču augstprātība un stūrgalvība ir spējīga – faktori, kas spējīgi jūs pazudināt.

Jums piemīt liels gribasspēks, taču jūsu lēmumi bieži vien ir ļoti sasteigti. Reizēm krītat galējībās un savas pārmērīgās atklātības dēļ iemantojat ienaidniekus. Jums ir ļoti laba intuīcija. Bieži vien spējat paredzēt to, kas notiks nākotnē. Pēc savas būtības jūs esat cīnītāji. Jūsu dzīve ir pārmaiņu pilna.

VESELĪBA

Kaut arī jūs esat apveltīti ar spēcīgu miesasbūvi un arī enerģētiku, jūs esat pakļauti paaugstinātas temperatūras riskam, kā arī bieži vien jūs piemeklē dažādi iekaisumi. Kad esat nervozi, jums gribas kaut ko iedzert, lai gan no alkohola jums būt vēlams izvairīties, jo jums ir nepieciešama paškontrole, nevis stimulācija. Visneaizsargātākās jūsu ķermeņa daļas ir galva un seja -zobu sāpes, problēmas ar ausīm un acīm, paaugstināts asinsspiediens, galvassāpes. Iespējamas dažādas galvas traumas. Tāpat jūs mēdzat ciest no aknu, urīnpūšļa un kuņģa slimībām.

SADERĪBA

Visharmoniskākās attiecības jums var izveidoties ar tiem, kas dzimuši no 21. marta līdz 20. aprīlim, no 21. jūlija līdz 20. augustam un no 21. novembra līdz 20. decembrim. Tāpat jums ir ļoti cieša saikne ar tiem cilvēkiem, kas nākuši pasaulē jebkura mēneša 9., 18. un 27. datumā.

Aprīļa vīrs

Jūs esat romantisks. Vēlaties, lai jūsu sieva būtu skaista, laba un gudra. Jums patīk sekss. Jūsu sievietei pilnīgi noteikti ir jāzina, kā jūs apmierināt. Savai sievai un bērniem pilnīgi noteikti sniedzat mīlestību un rūpes.

Aprīļa sieva 

Jūs esat enerģiska, pilna entuziasma. Mīlat palīdzēt savam vīrietim gan darba jautājumos, gan biznesā. Varat uzsākt arī kaut ko savu. Jūs esat asprātīga sarunu biedre, laba kompanjone. Lepojaties gan ar sevi, gan savu ģimeni, izsaucot skaudību apkārtējos. Jums ir nepieciešams kaislīgs un patstāvīgs vīrietis, kurš ļautu jums brīvi tērēt naudu. Pret bērniem jūs esat ļoti dāsna, taču saprotat viņus visnotaļ slikti.

LAIMĪGĀS DIENAS

Pirmdiena, otrdiena un piektdiena. Visas svarīgās lietas būtu vēlams ieplānot tieši šajās dienās.

LAIMĪGĀS KRĀSAS

Rozā. Visas šīs krāsas toņi. It īpaši aveņu.

LAIMĪGIE AKMEŅI

Jums vislabvēlīgākie akmeņi ir koraļļi, pērles un granāts.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru