3 zodiaka zīmes, kurām šonedēļ jābūt piesardzīgām (9.-15.aprīlis)

Uzzini, kuras ir tās 3 Zodiaka zīmes, kuras šonedēļ var sagaidīt neparastus notikumus!

Bieži vien tiek pieļautas gandrīz vai nelabojamas kļūdas, kuras ir radušās nepārdomātas rīcības rezultātā. Horoskopi ne vienmēr pasaka kaut ko konkrētu, bet iedvesmo mūs un liek uz notiekošo raudzīties no cita skatu punkta.

Noskaidro, kurām Zodiaka zīmēm šajā nedēļā būtu jābūt visuzmanīgākajām, pieņemot lēmumus un saskaroties ar citiem cilvēkiem!

VĒZIS

Šonedēļ jutīsies jo īpaši nesaprasts. Tevi pārņems dīvaina sajūta tajā mirklī, kad sapratīsi, ka tavs partneris tevī vairs nemēdz tik ļoti ieklausīties. Laiks padomāt par to, cik regulāri tu viņu noslogo ar negatīvām lietām, piemēram, savu sūdzēšanos par dzīvi.

Mēģini uz notiekošo raudzīties pozitīvi, iespējams, ka daudzas lietas, kuras tu uzskati par problēmām, kādam ir tāds nieks vien. Šonedēļ tev ir jābūt īpaši stipram un jāsaņem sevi rokās!

Ieliec sevi rāmjos, lai pašam pēc tam nav jākaunas. Pamanīt sevi no malas būs grūtāk, nekā tev šķitīs.

JAUNAVA

Liksies, ka nekādi nespēj labot situāciju, bet tās ir muļķības. Centieni novedīs pie rezultāta, klusēšana un roku salikšana klēpī – pie pašpārmetumiem. Problēma, kas saistīta ar kopdzīvi var attiecībām pamazām likt izirt un sabrukt. Iespējams, ka šī situācija turpinās jau kādu laiku un tās cēloņi ir meklējami pagātnē.

Daudzas atbildes uz jautājumiem atradīsi tad, ja ielūkosies pagātnē. Svarīgi būs arī nestrebt karstu! Viss būs jādara ar lielu apdomāšanos un ar mēru!

MEŽĀZIS

Pastāv augstas izredzes, ka šajā nedēļā pateiksi ko tādu, ko vēlāk nāksies nožēlot. Komunicēšana prasīs lielu piepūli un sagādās grūtības, izvēlēsies vairāk laika pavadīt vientulībā un mazāk komunicējot ar apkārtējiem.

Būsi neizlēmīgs – dažas lietas vēlēsies pateikt uzreiz, bez ilgas vilcināšanās, taču par citu pieminēšanu īpaši aizdomāsies. Lai vai kā, mēģini neizdarīt ko tādu, ko tu pēc tam varētu nožēlot. Apdomājies kārtīgi, pirms izdari kādu lielu izvēli! Muļķīgai rīcībai būs īpaši nelabvēlīgas sekas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru