Bēdīgas šķiršanās horoskops – lūk, kā rīkotos katra zodiaka zīme

Noskaidro, kā tevi pamestu katras zodiaka zīmes pārstāvis!

Auns

Viņš uzvedīsies kā īsts mūllāps, kamēr jūs neizšķirsieties ar viņu, lai viņš nejustos vainīgs.

Vērsis

Viņš taisās aizvest jūs uz labu restorānu un izšķirties ar jums publiski, lai jūs nerīkot scēnu.

Dvīņi

Viņš jūs ignorēs, lai izvairītos no nepatīkamās sarunas ar jums. Viņš pieļauj, ka jūs visu sapratīsiet, ja viņš uz pāris dienām pazudīs.

Vēzis

Viņš veiks ilgu un nopietnu sarunu ar jums, lai jūs saprastu, kāpēc viņš jūs pamet, un atgādinās, ka vienmēr rūpēsies par jums.

Lauva

Viņš centīsies nogludināt sāpes, kuras jums ir nodarījis, piedāvājot palikt par draugiem. Viņš var arī pateikt, ka jūs neesat vainīga, bet gan viņš.

Jaunava

Viņš centīsies dot mājienu par to, ka vēlas šķirties ļoti smalkā veidā, pirms jūs sapratīsiet viņa nodomus, jo viņš nevēlas jūs sāpināt.

Svari

Viņš vairākas nedēļas saņemsies, lai ar jums izšķirtos, apskatīs jūsu attiecību plusus un mīnusus un pēc tam, visubeidzot, izšķirsies ar jums.

Skorpions

Viņš ar jums izšķirsies spontāni strīda vidū. Viņš pat nesapratīs, ko ir izdarījis, tomēr pateiktos vārdus paņemt atpakaļ nevēlas.

Strēlnieks

Viņš piedāvās ievērot pauzi attiecībās, lai viņam būtu iespēja pie jums atgriezties, ja viņš pārdomās.

Mežāzis

Viņš jūs pametīs ātri, nevelkot gumiju, jo netaisās tērēt savu un jūsu laiku.

Ūdensvīrs

Viņš jums uzrakstīs garu, nopietnu vēstuli par to, kāpēc jums labāk šķirties, un nosūtīs to jums elektroniski. Viņš norādīs uz visiem iemesliem, kāpēc nonācis pie tādas izvēles.

Zivis

Viņš jums paziņos par attiecību izbeigšanu ar īsziņu, lai viņam nenāktos redzēt jūsu seju tajā brīdī, jo tas sāpinās ne tikai jūs, bet arī viņu.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru