Apskati savus zobus un uzzini, ko mantojumā atstājuši vecvecvecāki!

Piektā paaudze nosaka mūsu attiecības ar likumu – gan ar to, kas valda uz zemes, gan kosmisko. Un tas nav nejauši: piektās paaudzes senču ir sešpadsmit. Šis skaitlis ir saistīts ar Svaru zīmi, tātad – ar līdzsvaru, tiesu un kārtību. Pats zinošākais un gudrākais no šiem senčiem ir mūsu tiesnesis un arī aizstāvis. Viņš ir arī tas, kurš parādīs spēka vietu – to vietu, kur var atpūsties miesā un garā un papildināt savas enerģētiskās rezerves.

Vēl no piektās paaudzes mēs mantojumā saņemam sešpadsmit labus darbus un sešpadsmit grēkus. Piemēram, viens no šīs paaudzes senčiem bijis labs tirgotājs – uzņēmīgs, godīgs, veiksmīgs. Viņš būs modrs ik reizi, kad jums vajadzēs kaut ko nopirkt vai pārdot. Toties ja kaut kādā lietā jums fatāli neveicas – visticamāk, sencis pastrādājis ko nelāgu. Starp citu, daudzi nelaimīgas un bezcerīgas mīlestības upuri ir vieglprātīgu donžuānu pēcteči.

Mūsu sentēvi ceturtajā paaudzē palīdz izraudzīties profesiju, noteikt dzīves mērķi. Tāpēc, stāvot astoņu ceļu izvēles krustcelēs, domās jālūdz padoms tieši šis paaudzes senčiem (laiku pa laikam katrs no mums nonāk šajā neparastajā krustpunktā, kur astoņi ceļi atbilst astoņām debespusēm un astoņiem dzīves uzdevumiem). Godprātīgie senči parādīs pareizo virzienu, bet grēkojušie viesīs šaubas u dos maldīgus padomus. Ja ir zināms, kas un kādi viņi bijuši, nebūs grūti adekvāti novērtēt viņu padomus un izdarīt pareizos secinājumus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru