Apsūdzēts melos – Uzzini, kā šādā situācijā rīkojas katras zīmes pārstāvis

Dažu zīmju pārstāvji sarīko drāmu, kamēr citi vienkārši izliekas neko nedzirdēdami. 

Uzzini, kāda ir tavas horoskopa zīmes pārstāvji, kad tie tiek apsūdzēti melos.

AUNS

Sev netipiski, kad apsūdzēts melos, Auns visbiežāk sāk kļūt agresīvs, pirms vēl mēģinājis kaut ko izglābt ar intelektu vai atspēkojumu.

VĒRSIS

Sāk sevi aizstāvēt un, ļoti iespējams, ka tieši apsūdzētājam sāk pārmest kādus melus.

DVĪŅI

Dvīņi zina, ka ikvienam patīk saņemt komplimentus, tādēļ viņa taktika ir būt apburošam, patīkamam. Nevēlas uzsākt strīdu neatkarīgi no tā – melojuši vai nē.

VĒZIS

Kaut iekšēji dusmīgi, dzirdējuši pārmetumus, šīs emocijas slēps. To vietā tēlos nevainīgo jēriņu un turpinās šo taktiku tik ilgi, cik vien būs iespējams, lai padarītu apsūdzētāju par ļauno – vainīgo.

LAUVA

Lauvas kļūst dramatiskas. Izspēlē negodīgu kārti: norāda uz visiem, kuri, neskatoties ne uz ko, būs pastavēs par Lauvu, tādējādi liekot apsūdzētājām jebkurā gadījumā izskatīties kā sliktajam.

JAUNAVA

Jaunavas izvēlas intelektu pāri emocijām vai drāmai, lai aizstāvētu sevi šādā situācijā. Melo reti, tādēļ pārāk neuztraucās.

SVARI

Svari ļoti tic karmas idejai, tādēļ norādīs uz to, kā tā atspēlēsies atmaskotājam un dramatiski, aizvainoti pametīs notikuma vietu.

SKORPIONS

Uzbrukt, uzbrukt, uzbrukt – tāda ir Skorpiona taktika. Centīsies saplosīt savu oponentu un tad aizies, juzdamies kā uzvarētājs, pat, ja situācija būs pretēja.

STRĒLNIEKS

Strēlnieki, nonākuši šādā situācijā, uzdos svarīgo, emocionālo jautājumu “Kādēļ tu mani tik ļoti neciet,” pat, ja tas nemaz nebūs nepatikas dēļ. Bet atmaskotājs izskatīsies slikti un Strēlnieks ieņems sāpinātā lomu. Un viss tā arī beigsies.

MEŽĀZIS

Mežāzis neizmantos žēluma kārti, jo viņam vienkārši nebūs laiks iesaistīties sarunā ar apsūdzētāju. Melo reti, tādēļ nemaz nesatraucas.

ŪDENSVĪRS

Nepievērsīs uzmanību un turpinās iesākto, apzinādamies, cik ļoti tas spēj sadusmot citus.

ZIVIS

Zivis raudās, bet ne tik ļoti tādēļ, lai izspēlētu žēluma kārti, bet gan tādēļ, ka jutīsies emocionāli sāpinātas, kad kāds tās centīsies nostādīt šādā nepatīkamā situācijā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru