Apvainošanās horoskops – kuras zodiaka zīmes ir visvieglāk aizvainot?


Tas, cik ātri apvainojas katrs cilvēks, protams, ir atkarīgs no daudziem un dažādiem faktoriem, starp kuriem, astrologu prāt, ir arī zodiaka zīme – lai gan droši vien ne pirmajā un galvenajā vietā. Tomēr interesanti, kuri zvaigznāji mums piešķir paaugstinātu jutīgumu un ievainojamību.

Ja veidotu visvieglāk ievainojamo horoskopa zīmju reitingu, pirmo vietu neapšaubāmi ieņemtu Vēzis. Vēža zīmē dzimušajiem ir tik maiga un viegli ietekmējama dvēsele, ka apkārtējiem vajadzīga milzum laba takta izjūta un iejutīgums, lai Vēzīti neaizvainotu.

Ūdens zīmes kopumā (un pie tām pieder arī Skorpions un Zivis) var lepoties ar ļoti smalku dvēseles organizāciju. Šos cilvēkus ir viegli aizvainot. Bet atšķirībā no Vēža un Zivīm, Skorpioni ir ļoti atriebīgi.

Skorpiona atbildes reakcija var nesekot tūlīt, bet pat pēc vairākiem gadiem, kad vaininieks jau aizmirsis, par ko vispār bijis strīds.

Savdabīgi apvainojas Auns. Vispār viņu nevar vainot pārmērīgā jūtīgumā, bet, ja reiz apvainojas, viņš to dara pamatīgi. Auna sprādzienbīstamais raksturs momentā liek vainīgajam nožēlot pateikto vai izdarīto. Bet Auns arī atdziest tikpat ātri kā uzsprādzis, parasti turpinot komunikāciju tā it kā nekas nebūtu noticis.

Lauvu visvairāk aizvaino uzmanības trūkums, nevērība vai viņa nesalīdzināmo spēju pilnīga noliegšana.

Aizvainotājs parasti tiek sodīts, ignorējot tā eksistenci. Bet par nopietnākiem pāridarījumiem var sekot problēmu radīšana darbā vai sabojāts sabiedrības viedokli, jo Lauvām mēdz būt labi sakari.

Strēlnieks kā jau ugunszīme vētraini reaģē uz apvainojumiem, rīkojot pāridarītājam vētrainas izskaidrošanās scēnas, ko ne katrs spēj izturēt bez kaitējuma psihei.

Zemes zīmes – Jaunavu, Mežāzi, Vērsi – aizvainot ir praktiski neiespējami. Ja nu tā tomēr noticis, aizvainojums ļoti ātri pāriet no emocionālās jomas racionālajā. Šajās zīmēs dzimušie parasti uztver apkārtējo uzvedību kā tiem raksturīgu, pieņemot pasauli tādu, kāda tā ir. Tāpēc, nokļūstot sev netīkamā situācijā, vienkārši izdara attiecīgus secinājumus par apvainotāju. Nākotnē viņš var rēķināties ar adekvātiem atbildes soļiem.

Gaisa stihiju zīmēs – Svaros, Dvīņos, Ūdensvīrā – dzimušie diezgan ātri apvainojas, neskatoties uz rakstura “gaisīgumu” un vieglumu saskarsmē. No šīm trim zīmēm tikai Svariem var raksturīgs ļaunatminīgums.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru