Ar ko noteikti nevajadzētu dzīvot kopā uguns zīmju pārstāvjiem

Uzzini, ar kurām zodiaka zīmēm Aunam, Lauvai un Strēlniekam zvaigznes sola sliktu kopdzīvi!

Tas, protams, nenozīmē to, ka šī informācija ir kā akmenī iekalta. Daudzi pāri kalpo par spilgtu piemēru, ka ne viss vienmēr ir tā, kā zvaigznes saka. Tomēr, jāatceras, ka ļoti daudzas lietas ietekmē arī dzimšanas gads, laiks un citi faktori!

AUNS

Auns labi zināms kā neapdomīgs tips, kas spēj izteikt pirmo, kas iešaujas viņam prātā. Pārlieku lielā atklātība var būt bīstama Vēžiem, kuri mēdz būt reti emocionāli. Vēzis ļoti personiski uztvers to, ko Auns izteiks vārdos, tas savukārt novedīs pie īpaši nepatīkamiem strīdiem un ķildām.

Auns parasti tiek pāri tam, kas viņu sarūgtina, tomēr Vēzim nepieciešams laiks, lai sagremotu jauniegūto informāciju un nomierinātos. Vēzis nesaprot kā Auns dažkārt spēj būt tik neprognozējams un bezatbildīgs. Arī šo zīmju dzīvesveidi ir krasi atšķirīgi – Auns vienmēr atrodas ārpus mājas, bet Vēzim patīk baudīt mājas dzīves komfortu. Auns brīvi izmētā savas mantas, kamēr Vēzis vienmēr tās pieskata un uztur kārībā. Viņi nebūtu dīvains pāris bet gana nesaderīgs gan.

Lasi arī: Lielais talantu horoskops katrai zodiaka zīmei

LAUVA

Varētu domāt, ka Lauva un Mežāzis būtu lieliski saderīgs pāris, bet tā nebūt nav. Viņi abi ir pārāk stūrgalvīgi un pārliecināti, ka viņu viedoklis ir vienīgais pareizais, šāds viedoklis liks viņiem nonākt strupceļā. Lauvam piemīt dabas dots šarms, bet Mežāzis ir piezemētāks praktiķis.

Mežāzis ir pieradis smagi strādāt, lai iegūtu to, ko vēlas, viņam lieliski padodas kārtības uzturēšana, turpretī Lauvu nesatrauc sīki, garlaicīgi ikdienas darbi, kas jāpadara. Lauva ir mūžīgais optimists un Mežāža pesimistiskā pusi var šķist viņam pārlieku negatīva. Abi divi bieži nonāks līdz sarunām par mājas darbiem, naudas obligācijām un īri.

Lasi arī: Seksuālās saderības horoskops: Kura zodiaka zīme tev ir vispiemērotākā

STRĒLNIEKS

Šīs divas ir visaizraujošākās un humoristiskākās zodiaka zīmes, diemžēl viņas ir pa galam nesaderīgas. Strēlnieks ir tiešs un runā atklātu valodu, bet Dvīņi rūpīgi izvēlas, ko sacīt. Dvīņiem patīk dalīties idejās, savukārt Strēlnieks labprātāk iesaistās debatēs un skaļi deklamē savu viedokli nevis par to diskutē.

Strēlniekam patīk paust savu pārspēku, tieši tādēļ viņš liek Dvīņiem justies tā, it kā viņiem tiek uzbrukts. Ja abi ievācās kopā vienā miteklī, pastāvīgi rodas pārpratumi un jautājumi vai tiešām pieņemts labākais lēmums.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru