Kā aizvainot un nokaitināt katru zodiaka zīmes pārstāvi? Šīs lietas kategoriski aizliegts darīt!

Lūk, kādā veidā katras zodiaka zīmes pārstāvis visbiežāk tiek aizvainots!

 

Auns

Auns mīl uzņemties vadību un visai bieži viņš ir narcistisks. Tiklīdz informē Aunu, ka viņš kļūdījies vai arī centies pārņemt kādu uzdevumu ar kuru viņš nav ticis galā diez ko labi, Auns spļaus uguni. Ja centīsies viņam norādīt, kas jādara, Auns tikai lai tev iespītētu pilnībā ignorēs tevis sniegto padomu.

Vērsis

Lai arī Vērsis ir pacietīgs un uzticams, viņš ir arī neiedomājami stūrgalvīgs. Ja centīsies piespiest Vērsi darīt ko tād, kas viņam neiet pie sirds, viņš to nedarīs. Tāpat šīs zīmes pārstāvji nav spontānu notikumu fani. Viņi vēlas, lai viss būtu kārtīgs, ja tu izjauksi viņu ieviesto kārtību, tad Vērsis vēl ilgi turēs uz tevi ļaunu prātu.

Lasi arī: Uzzini, ko patiesībā ienīst katra zodiaka zīme

Dvīņi

Dvīņi ir gudri un atjautīgi, tajā pašā laikā viņi ir arī ārkārtīgi pavirši. Viņiem patīk runāt, tieši tādēļ, ja ignorēsi viņus vai arī atstāsi Dvīņus nepamanītus, viņi to uztvers kā augstāko aizvainojumu.

Vēzis

Vēzis ir uzticīgs un mīlošs, tomēr viņš ir arī ļoti jūtīgs un piesardzīgs. Ja tu tīšuprāt sāpināji Vēzi vai necienīgi izturējies pret viņa emocijām, neceri, ka viņš to tik vienkārši aizmirsīs. Viņš mūžīgi atcerēsies to, ko tu izdarīji.

Lauva

Lauva ir teritoriāls un viņš pārtiek no viņam veltītās apbrīnas. Ja pateiksi, ka viņš ir mazsvarīgs ķēdes posms, lielīsies ar to, ka esi labāks par viņu vai centīsies pazemināt Lauvas pašapziņu, šīs zodiaka zīmes pārstāvis būs krietni saniknots.

Jaunava

No visām zodiaka zīmēm Jaunava ir visanalītiskākā un loģiskākā. Jaunavai nepatīk, ja kāds apgalvo, ka viņas domāšanas veids ir ačgārns vai nepareizs. Ja centīsies izjaukt Jaunavas rūpīgi izveidotos plānus, kurus viņa cītīgi likusi kopā, viņa tevi patiesi ienīdīs.

Svari

Svari ir pavirši un viņi alkst citu cilvēku sabiedrības. Neignorē šīs zīmes pārstāvi, jo tas viņu padarīs dziļi nelaimīgu.

Lasi vēl: Katras zodiaka zīmes sievietes visdziļākie noslēpumi; kādi ir tavi?

Skorpions

Skorpions emocijas uztver visnotaļ intensīvi, ja aizvainosi šajā zīmē dzimušo cilvēku, viņš to jutīs tik spēcīgi, ka sāks raudāt. Ja liksi viņam pārstāt liet asaras, sasniegsi gluži pretēju efektu – viņš to darīs vēl gaužāk.

Strēlnieks

Patiesībā nepieciešams kas īpašs, lai sašūpotu Strēlnieka laivu, jo viņš vienmēr zina, kā sliktā situācijā izskatīties labi. Par spīti tam, viņa neatkarīgā daba spēcīgi dominē pār personību, tādēļ, ja norādīsi Strēlniekam, kas viņam jādara, viņš ātri kļūs nikns.

Mežāzis

Mežāzis ir neatkarīgs un pašpietiekams cilvēks, tādēļ viņš teju vienmēr visu dara tā, kā pats to iedomājies. Nepiespied viņu rīkoties savādāk un nekritizē viņa izvēli. Ja tu šādi rīkosies Mežāzis pavisam drīz kļūs aizkaitināts.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kuras ir visvieglāk sadusmot

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ir stūrgalvīgs. Viņš spēcīgi turas pie saviem uzskatiem, tieši tādēļ nekādā gadījumā neaizrādi, ka Ūdensvīra uzskati ir nepareizi, nepaskaidrojot savu viedokli. Ūdensvīrs tāpat kā Dvīņi un Svari necieš, ka kāds viņus klaji ignorē.

Zivis

No visām zodiaka zīmēm Zivis ir visjūtīgākās. Tavi aizvainojumi noteikti aizskars viņu jūtas un, ja tā notiks, Zivis tūlītēji zaudēs uzticēšanos tev.

Avots: yourtango.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru