Atgūsti prāta līdzsvaru – 3 padomi, kas tev palīdzēs

1.Attīsti nebeidzamu saikni ar savu garu.

Gars ir mūsu lielākais palīgs ceļā uz paštaisnumu. Man dažkārt patīk sacīt, ka lielākais mierinājums dzīvei „matriksā” ir saikne ar nebeidzamo Visumu.

Mūsu saikne ar garu, dabu un vispārējo intelektu ir veidota tā, lai mēs būtu mundri un tendēti uz izaugsmi jeb evolūciju. Mums pašiem jāizlemj, ko mēs vēlētos radīt nākotnē ar savām domām un darbiem, kā arī jānes par to atbildība. Gars vienmēr vēlas mūs informēt par to, kādu ceļu vajadzētu iet, lai sasniegtu visaugstākos rezultātus, taču izvēle vienmēr paliek un pašiem.

Pārveidojot mūsu apziņu uz daudz plašāku sapratni par sevi un savu dzīvi, mēs varam patiesi izmantot visu sava prāta potenciālu, lai patiesi sasniegtu šo gara vīziju par vislabāko iznākumu mums. Darbojoties šīm daļām kopīgi, mēs varam burtiski uzbūvēt pasauli, kas ir patīkama visiem, it īpaši mums pašiem.

2.Rūpīgi izvēlies, kur ieguldi savu enerģiju.

Bieži vien es redzu cilvēkus, kas akli uztic savu enerģiju citiem – cilvēkiem, kuri to izmanto ļaunprātīgi un gūst sev personisku labumu no šīs enerģijas potenciāla. Protams, tas ir grūti mūsdienās, nepievērsties šādām masu akcijām. Arī es tikpat viegli pakļaujos tām, piemēram, mēdijiem vai skandāliem, kā arī modei. Bet tas ir jāpārstāj, jo tava enerģija ir vērtīga un tā būtu jāizmanto tur, kur tu to vēlies.

Galvenais, esi ļoti uzmanīgs un apdomīgs ar to, kur izvēlies to ieguldīt. Centies savu enerģiju veltīt ģimenei, attiecībām un savai apkārtējai videi. Ja patiesi attopies, ka esi sevi pilnīgi veltījis kam tādam, kas tev nepatīk, nebaidies no tā atteikties un pajautā sev, ko no tā vari mācīties.

Neesi steidzīgs, jo tieši steiga un apdomības trūkums liks tev izniekot savu enerģiju. Zemapziņā mēs esot steidzīgi bieži „sapinamies” un atkal attopamies, ka darām to, ko nevēlamies.

3.Iemācies koncentrēties, nezaudējot uzmanību.

Centies glabāt un saudzēt uzmanību, jo tā ir ļoti vērtīga. Uzmanība ir viens no galvenajiem instrumentiem, kā patiesi kontrolēt savu prātu. Mūsu prāts mīl aizdomāties un novērsties, jo tam paliek garlaicīgi visu laiku, domājot par vienu konkrētu lietu. Šādos momentos mēs attopamies internetā, vai medijos, kur mēs neesam pat plānojuši būt, jo mums trūkst uzmanības. Diemžēl tā zūd ļoti liela daļa produktivitātes. Tas ir ļoti svarīgi – iemācīties enerģiju pielietot tieši uzmanības noturēšanai un produktivitātes paildzināšanai, tas ir sarežģīti un laikietilpīgi, taču ļoti noderīgi. Zinātnieki ir atklājuši, ka cilvēki, kas spēj koncentrēties ilgāk, ir ar daudz augstāku intelekta koeficientu un var veikt dažādus darbus vienlaicīgi. Šāda enerģijas koncentrēšana un prāta treniņi palīdz tev izmantot pilnu savu smadzeņu potenciālu, lai kļūtu par ģēniju.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru