Atmodini savu Shakti enerģiju ar šiem padomiem

1.Turi plaukstas 10 centimetru attālumā vienu no otras un sajūti enerģiju starp tām.

Pārvieto plaukstas tuvāk un tālāk, saglabājot enerģiju starp tām. Kad tev šķiet, ka esi pazaudējis enerģijas saikni, satuvini plaukstas vienu ar otru, līdz atkal sajūti enerģiju.

2.Pievērs uzmanību sirdij.

Ieelpo, izelpo, sajūtot, kā elpa virzās pa tavu ķermeni uz sirdi un atkal prom no tās. Apjaut smalko enerģiju, kas ir tevī. Piešķir sev privilēģiju pārvaldīt šo enerģiju. Jūti, kā enerģija plūst tevī. Ar ilgām, lēnām elpām ieelpo enerģiju ikvienā savā loceklī. Apjaut, ka tu ieelpo un izelpo Shakti.

3.Apjaut enerģijas lauku sava mugurkaula pamatā.

Saproti, ka smalkā enerģija plūst pa tava ķermeņa kanāliem, galvenokārt, caur mugurkaulu uz galvu – arī sauktu par kroni. Ar katru elpu sajūti, kā smalkā enerģija plūst no mugurkaula uz sirdi, no sirds uz kroni un atpakaļ. Apjaut enerģijas virzību. Tu vari sajust izplešanos, kutināšanu vai pat vieglu enerģijas elektrību. Un atkal – saproti, ka tevī ir Shakti enerģija.

 

Dažiem cilvēkiem smalkās Shakti enerģijas apjaušana var prasīt ilgu laiku – no dažiem mēnešiem līdz pat dažiem gadiem. To sākotnēji var pavadīt spēcīgas emocijas, piemēram, spēcīga sevis nosodīšana. Bet šīs sajūtas ir daļa no negatīvās enerģijas, no kuras Shakti enerģija mūs atbrīvo. Tā iedarbojas līdzīgi kā fiziskā attīrīšanās izvadīto no mums toksīnus.

Kļūsti par Shakti skolēnu un atklāj jaunus veidus, kādos sevi manifestēt. Saproti, ko tavs ķermenis un prāts cenšas pateikt; palīdzi savam ķermenim un prātam strādāt saskaņoti. Tu iemācīsies neticamas lietas par savu esenci un smalko enerģiju – šī mācība saukta arī par Shakti dialogu. Tas slavējams, jo ļauj atbrīvoties no emocijām, kas sagādā mums diskomfortu gan ķermenī, gan prātā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru