Attiecību horoskops – kā katrs zodiaka zīmes pārstāvis uzvedas attiecībās

AUNS

Auni vienmēr vēlas panākt savu. Viņi dod priekšroku darīt visu tā, kā grib, kā arī nebaidās palikt vieni. Attiecībās viņiem ļoti svarīga ir prakse – dot un ņemt, taču viņiem noteikti ir jāatceras, ka ir nepieciešams ne tikai ņemt, bet vismaz nedaudz arī dot.

VĒRSIS

Vērši ļoti ātri ir gatavi uzņemties saistības, kas nozīmē to, ka viņiem nemaz nav laika labāk iepazīt savu partneri. Viņi grib, lai viss vienmēr paliktu tā, kā tas ir, bet viņiem nevajadzētu baidīties pārmaiņām un pakļauties rutīnai.

DVĪŅI

Dvīņi bieži vien nav gatavi uzņemties saistības, tāpēc būtu vēlams vairāk laika pavadīt kopā ar savu otro pusīti, nevis uzvesties tā, it kā aiz muguras tiktu slēpts šīs zodiaka zīmes pārstāvja ļaunais dvīnis.

VĒZIS

Vēži nevēlas izrādīt savas jūtas, daudz vieglāk viņiem ir noslēpties savā čaulā, jo tur viņi jūtas droši, taču viņiem noteikti nevajadzētu baidīties izrādīt savas patiesās jūtas savai otrajai pusītei.

LAUVA

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjus ir ļoti grūti izvest no pacietības, jo viņi it visā grib būt galvenie. Attiecībās Lauvas noteikti dominēs pār saviem partneriem.

JAUNAVA

Šīs zīmes pārstāvjiem ir nepieciešams diezgan ilgs laiks, lai sāktu uzticēties savam partnerim un sajustos vajadzīgi, kā dēļ arī bieži vien attiecībās var rasties kaut kādas problēmas, tāpēc būtu jāsaprot, ka katram cilvēkam ir savi trūkumi, taču tas noteikti nenozīmē, ka uz tiem būtu jāieciklējas, jo tas šīs attiecības var izpostīt.

SVARI

Svari ir ļoti līdzsvaroti un organizēti cilvēki, ar kuriem apkārtējie jūtas ļoti komfortabli. Reizēm gan viņi var būt bezrūpīgi un, iespējams, pat zaudēt dzīves garšu, kad tas nav vajadzīgs, tāpēc viņiem jābūt daudz izlēmīgākiem un vairāk jātic sev.

SKORPIONS

Cilvēki bieži vien baidās no šīs zīmes pārstāvjiem, tāpēc satuvināties ar kādu Skorpioniem ir diezgan pagrūti. Viņi gan neizvairās no tuvības, taču ar to viņiem ir zināmas problēmas, tāpēc viņiem vajadzētu atcerēties, ka viņu tiešums ir ļoti laba rakstura iezīme priekš dzīves, bet ne priekš romantiskajām attiecībām.

STRĒLNIEKS

Strēlnieki ir ļoti “uzliesmojošas” dabas un reizēm ir spējīgi arī uz kaut kādām rupjībām. Viņi satiekas ar ļoti daudziem cilvēkiem līdz tam brīdim, kad beidzot atrod savējo. Tad viņi ierauj savu asti un ir daudz mierīgāki.

MEŽĀZIS

Arī Mežāži ir no tiem, kam attiecībās patīk dominēt, reizēm šīs zīmes pārstāvji var būt arī diezgan bezjūtīgi un pat cietsirdīgi, tāpēc viņiem laiku pa laikam noteikti ir ieteicams savam partnerim izrādīt jūtas.

ŪDENSVĪRS

Šī zīme ir loģiski domājoša, arī jūtu ziņā, tāpēc šīs zīmes pārstāvji vienmēr ir ļoti piezemēti un auksti pret savu otro pusīti, jo, pielaižot kādu sev klāt, viņi baidās pazaudēt savu brīvību.

ZIVIS

Šīs zīmes pārstāvji ir ļoti patīkami cilvēki, taču reizēm viņus piemeklē pašrealizācijas problēmas. Viņi ir kā hameleoni, viņiem ir pārāk daudz robežu, tāpēc labākais viņiem būtu nojaukt sienas un vienkārši būt sev pašiem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru