Attiecību horoskops- kāpēc ar Tevi grūti sadzīvot?

 

LAUVA

Lauvām trūkst pacietības. Lauvas ir ļoti lepnas par savu izvēli un savu veikumu. Bet nav pārāk labas pret saviem partneriem – tā kā viņām nepieciešama uzmanība, ar partnera sniegto var nepietikt.

JAUNAVA

Jaunavām ir īpatnēja izpratne par to, kas ir pareizi un kas nav. Tās neprot pārāk labi pieņemt kritiku, kas arī liela problēma attiecībās. Kritika nereti tiek uztverta kā apvainojums.

SVARI

Perfektās harmonijas meklētāji Svari ir tik ļoti aizņemti ar balansa ideju, ka mēdz pārāk asi reaģēt uz jebkādām attiecību problēmām, kas spētu to izjaukt. Svariem nepieciešams kāds, kas spēj pateikt – „Ir labi. Ir pietiekami. Nomierinies.”

SKORPIONS

Lojālais un uzticīgais Skorpions nespēj piedot neuzticību, pat, ja tā neizpaužas fiziski. Nepieņem atraidījumu, pat ja tas ir domāts, lai „paķircinātu”. Ja tu atraidīsi Skorpionu vienreiz, otrās reizes nebūs. Un negaidi piedošanu.

STRĒLNIEKS

Neatkarīgais Strēlnieks vēlas kontrolēt visu – ko tu dari, kā rīkojies, ko ēd, ar ko satiecies. Un tas var būt par daudz. Bet, ja ir kāds, kas gatavs cīnīties ar šo Strēlnieka izpausmi, attiecības var triumfēt.

MEŽĀZIS

Saprātīgais Mežāzis ir lojāls un saprotošs, bet allaž meklē kaut ko vairāk. Tas arī ir iemesls, kādēļ viņi nevēlas pārlieku ilgas attiecības, jo cilvēki Mežāžiem apnīk.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīri reti māk savas emocijas izpaust. Tas ir viens no iemesliem, kādēļ partneri nereti jūtās „ļoti tāli” no Ūdensvīra.

ZIVIS

Zivis mēdz radīt ļoti laimīgu un starojošu cilvēku iespaidu, bet šie centieni mēdz kavēt viņu pašu izaugsmi. Kā arī reti Zivis spēj koncentrēties uz kaut ko vienu. Partneris var piedzīvot situāciju, kurā attiecības šķiet kā trešā kadra lieta.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru