Attiecību horoskops, kurš atklāj to, ko jums nekad nevarēs pateikt jūsu partneris

Vēzis

Vēzis ļoti apvainosies, ja partneris uzvedīsies neiejūtīgi, būs ass un skarbs. It sevišķi, ja tāda uzvedība būs apzināta. Viņš ļoti pieķeras tam, kas viņam ir, tāpēc visi draudi par partnera aiziešanu (arī flirtēšana ar citiem), Vēzi ļoti sāpina un viņš vēl vairāk „iekrampējas” ar savām Vēža spīlēm, nelaižot prom. Vēzis arī ļoti ņems pie sirds, ja mīļotais par viņu izteiksies neglaimojoši citu cilvēku sabiedrībā. Viņam ir ļoti svarīgi, lai no malas viņš izskatītos stiprs un neievainojams, tāpēc „netīrās veļas mazgāšana” cilvēkos, Vēzi spēj pamatīgi sadusmot. Tādās situācijās viņš vienkārši ies līdz galam un nekad nepiekāpsies, jo nepieļaus, ka citu acīs izskatās „vājš”. Vēzis arī ļoti labi jūt sava partnera noskaņojumu, viņš nespēj to ignorēt, tāpēc mīļotais cilvēks, kurš bieži ir ar kaut ko neapmierināts vai pesimistisks, ilgtermiņā ļoti grauj Vēža dzīvi, jo Vēzis savus dzīves notikumus veido, balstoties uz sajūtām. Ja viņš jūtas labi, viņš vēlas iet un darīt, sasniegt savus mērķus, bet, ja blakus ir purpinātājs, viņš pats par tādu ar laiku pārvēršas.

Lauva

Lauvai parasti kaitina partnera sīkumainība jeb, tautas valodā runājot, piekasīšanās par nebūtiskām lietām. Viņai arī nepatīk, ja viņu ierobežo un mēģina norādīt, kā tas vai šis, ir veicams labāk. Taču šie visi ir ziediņi salīdzinot ar vislielāko katalizatoru problēmām- Lauvai ir grūti pieņemt, ja kaut kas nenotiek tā, kā viņa to bija iztēlojusies. Visvairāk par to dabū ciest partneris, jo viņš, vārda tiešā nozīmē, nes atbildību par Lauvas laimi (vismaz viņas prāt). Ja tomēr, kādu objektīvu iemeslu dēļ, kaut kas nevar notikt tā kā viņa bija cerējusi, tad ļoti svarīgi ir viņu par to informēt. Tādas situācijas, kad partneris pēkšņi, tā, starp citu, paziņo, ka viņi nevarēs darīt to, ko Lauva bija plānojusi, spēj šo lielo kaķi pamatīgi sadusmot. Kaut vai tikai tāpēc, ka tā nav izturēšanas ar cieņu- vienpersoniski izlemt. Ar Lauvu ir jārēķinās un, pat ja viņas viedoklis nav nepieciešams, labāk to pajautāt. Ja partneris nenovērtē Lauvas svarīgumu, tad ir „auzas”.

Jaunava

Jaunavai noteikti savā partnerī nepatīk pārliekā emocionalitāte un iemesls tam ir ļoti vienkāršs- viņi nesaprot, kā reaģēt. Kā zināms, emocijas rodas sirdī, nevis prātā, taču, tā kā Jaunavu stiprā puse ir prāts, tad šis sirds lauciņš viņām ir neatminama mīkla. Viņas cenšas visu loģiski izskaidrot un pamatot, taču to, ko jūt sirds, nav iespējams izskaidrot, balstoties uz loģiku. Tāpēc impulsivitāte ir tā, kas „izsit no sliedēm” šos loģiskos un racionālos cilvēkus. Un šeit ir koks ar diviem galiem. Jaunavām patīk minēt mīklas, un jo grūtākas, jo labāk. Šie impulsīvie, emocionālie cilvēki ir visgrūtākā mīkla un lielākais izaicinājums. Tāpēc, viņi labprāt šo izaicinājumu pieņem, taču, bieži vien neapzinās, ka neprasme reaģēt uz mīļotā cilvēka emocijām, kuras viņi nav paredzējuši, ļoti traumē mīļoto. Tā rezultātā, partneris ir neapmierināts, un Jaunava nesaprot, kāpēc. Viņai tas parasti ir kā zibens spēriens no skaidrām debesīm. Vēl Jaunavām kaitina virspusēji cilvēki, tādi, kas neiedziļinās, tādi, kuri rīkojas haotiski- bez struktūras, kārtības, paredzamības. Tas ir interesanti, taču nogurdinoši. Arī bērni visu dienu smilšu kastē nespēlējas.

Svari

Svarus, viņu mīļotais cilvēks, var nokaitināt ļoti viegli, piemēram, ja viņš nespēj pieņemt lēmumu un pats nezina, ko grib. Kaitina arī bezmērķīga darbība, muļļāšanās šurpu turpu. Svariem svarīgs ir akurātums, kārtība, skaistums. Ja partneris to neievēro, tad tiek aizsūtīts bekot. Svari tiecas uz harmoniju, tāpēc, ja viņu ceļā stājas mīļotā čīkstēšana un gaušanās, viņi kļūst ļoti dusmīgi. Svariem, vairāk kā citām zīmēm, ir svarīgi, lai viņu mīļotais ir mērķtiecīgs, ar stingru nostāju un izlēmību. Iespējams, tas tāpēc, lai kopā viņi būtu neuzvarama komanda- Svari izvērtē visus par un pret, un šo informāciju nodod partnerim, kas ar viņu darbojas- nosprauž mērķi un iet uz to. Ja izpaliek šis otrais posms, tad Svaru lieliskā spēja izsvērt, salīdzināt, novērtēt, paliek neizmantota un ar laiku, partneri vairs neattīstās, bet gan sāk regresēt.

Skorpions

Skorpionam var kaitināt viss, taču viņš ir spējīgs pārkāpt tam pāri, ja vien ļoti mīl savu partneri. Viņi reti kuru laiž sev klāt, tāpēc, šķiras nelabprāt, tikai galējas nepieciešamības spiesti. Skorpioni ir ļoti izturīgi un spēj paciest jebko. Taču visgrūtāk ir ar greizsirdību, un partnera nekonsekvenci. Tā kā Skorpionam jau ir grūti tikt galā pašam ar savām kaislīgajām emocijām, tad, iedomājieties, kas notiek, kad divi tādi satiekas. Skorpions no sava mīļotā gaida loģiskumu, konsekventumu. Viņam patīk, ja viss ir iepriekš zināms, jo tādējādi var notiekošo kontrolēt. Skorpionam ir grūti saprast brīvības jēdzienu attiecībās. Līdz ar to, partneris, kurš kā kaķis staigā, kur pašam tīk, nāk, kad grib un iet, kad grib, Skorpionu spēj novest līdz baltajām pelītēm, sliktākajā gadījumā, Tvaika ielai.

Strēlnieks

Strēlniekam kaitina kontrolētāji. No vienas puses, ir tikai loģiski, ka savam partnerim izstāsta, kur iet, ko darīs, ar ko tiksies un tā, taču šī īpašība nav Strēlnieka stiprā puse. Viņš nemīl atskaitīties par saviem piedzīvojumu meklējumiem. Ja nu tomēr to dara, tad ziniet, ka puse no stāstītā nav taisnība. Līdz ar to, viņam arī ļoti nepatiks, ja partneris nekur nevēlēsies doties, bet gan gribēs pasildīt dīvānu. Strēlnieks ir ļoti sabiedrisks, viņam patīk uzņemt viesus vai pašam doties ciemos. Un mīļotā cilvēka nevēlēšanās to darīt, spēj Strēlnieku saniknot. Strēlnieks vēlas baudīt dzīvi, dzert Margaritas un dejot 24/7, tāpēc otras pusītēs atgādinājumi par pildāmajiem pienākumiem, parasti sabojā garastāvokli. Visbiežāk, arī ar visiem atgādinājumiem Strēlnieks nedarīs to, ko no viņa gaida. Viņš dara tikai to, ko grib, pretējā gadījumā darāmo paveic ar ļoti lielu piespiešanos un sejas izteiksmi, kura pēc tam rādīsies murgos.

Mežāzis

Mežāzim savā mīļotajā cilvēkā kaitina tie brīži, kad viņš nodarbojas ar pilnīgām muļķībām, no kurām nav nekāda labuma. Mežāzis saprot, ka laiks ir nauda, tāpēc kaut kāda „Jewels saga” spēlēšana visas dienas garumā, viņam liekas bezjēdzīga laika tērēšana. Mežāzis ir ļoti praktisks, viņš neļaujas sentimentam. Līdz ar to, ja partneris pārdzīvo par sīkumiem un pūš no mušas ziloni vai, vēl sliktāk, uztaisa problēmu tur, kur tās nav, tad Mežāzim pa nāsīm mīlestības vietā nāk tvaiks. Viņam jau tā emocijas ir nesaprotama joma- viņš nevis tām ļaujas, bet drīzāk, tās apspiež, tādējādi izvairoties no nokļūšanas stāvoklī, kurā vairs nespēj kontrolēt notiekošo. Viņš zina, ka pārlieka emocionalitāte aizmiglo prātu un traucē ceļā uz mērķi. Un visi pārējie, kuri to nesaprot (it sevišķi mīļotais), var kļūt par upuri Mežāža neizpratnei un neiejūtībai. Viņam kaitina, ja partneris sagaida, ka viņu žēlos, pažēlos, kad kaut kas nav izdevies. Mežāzim nepatīk žēlot citus, jo viņu dzīve nežēlo. Un, vispār, žēlošana vajadzīga tikai mīkstajiem. Un viņš noteikti nevēlas ar tādu būt kopā.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem kaitina izrādīšanās un egoisms. Viņiem pašiem šīs īpašības piemīt, tāpēc ir ļoti grūti, ja divi tādi satiekas. Ūdensvīrs dzīvo ar ideju par rītdienu, viņš jau zina kā viss būs, viņš redz lietu kopainu un tic, ka tā arī notiks. Līdz ar to, viņu sadusmo, ja partneris ir ieciklējies uz kaut ko vienu, ir pesimistisks un pārāk koncentrējies uz detaļām. Svarīgi ir, ka beigās viss būs labi. Tāpēc Ūdensvīram grūti paciest čīkstēšanu, ka process vai ceļš uz mērķi ir grambains. Ūdensvīram nepatīk, ja viņa partneris nav pārliecināts par sevi, jo, ja viņš pats sevi neuzskata par brīnišķīgu, kāpēc, lai Ūdensvīrs tā domātu? Ar šīs zīmes pārstāvjiem vislabākās attiecības izveidojas tikai tiem, kas ir pārliecināti par sevi un pašpietiekami. Partnera  kompleksošana Ūdensvīriem sagādā pamatīgas galvassāpes.

Zivis

Zivīm savā partnerī ļoti kaitina neiejūtība un nespēja iedziļināties Zivs problēmās. Ja šādas situācijas rodas, Zivs jūtas nemīlēta un nesaprasta. Viņai šķiet, ka visas pasaules smagums ir uz viņas pleciem. Zivis arī kaitina pārāk liela racionalizēšana, un viņu unikālā stāvokļa neizprašana. Vēl Zivis kaitina, ja partneris nespēj pielāgoties jaunām situācijām. Zivis to prot brīnišķīgi, tāpēc viņi dodas dzīvei pretī, nebaidoties nonākt jaunās, nepieredzētās situācijās. Taču, ja mīļotajam tā ir problēma, tad tā kļūst arī par Zivs problēmu. Zivis, nezin kādēļ, bieži piesaista situācijas, kurās ir cietējas. Viņas nonāk spēcīgu emociju varā no partnera puses, lai gan vienīgais pēc kā dzīvē tiecas,  ir miers.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru