Atvaļinājuma horoskops – uzzini, kur Tu vēl vari paspēt pabūt šajā vasarā

AUNS

Aunā kusā dzīvības uguns. Gluži tāpat kā šīs zīmes simbols auns, cilvēki, kas dzimuši Auna zīme ir īsteni kūdītāji, kas tiecās pēc pilnīgas neatkarības. Auni izbauda brīvdienas, kuras garantē jaunus piedzīvojumus. Tas varētu būt vienkāršs ceļojums ar auto uz kādu jaunu, neredzētu vietu (protams, Auns par katru cenu vēlēsies sēdēt pie stūres!) vai arī tik eksotisku kā Maiju piramīdas.

VĒRSIS 

Vērša enerģiju vairo stabilitāte. Vērsi simbolizē bullis, tas nozīmē, ka šai zīmei piemīt apbrīnojama izturība un pacietība. Vērsis noteikti dos priekšroku relaksējošai atpūtai, nevis smagam darbam. Tu jau tāpat ikdienā smagi strādā, tādēļ brīvdienās vēlies izbaudīt mieru un relaksāciju. Vispiemērotākā atpūta tev būs spa brīvdienas itāļu villā.

DVĪŅI 

Nepastāvīgais gaisa elements piešķir Dvīņiem neitrālu polaritāti itin visā – tādēļ šai zīmei ir tik grūti izlemt! Dvīņi tiek ātri garlaikoti, bet viņiem ļoti patīk parunāt, tādēļ atvaļinājumā ieteicams doties kopā ar labāko draugu/-dzeni. Jāievēro, ka katru dienu nepieciešams garantēt jaunu iespaidu klātbūtni. Ieteicams izvēlēties līdz šim neapmeklētu pilsētu, kura ir maršrutiem, interesantiem apskates objektiem , kā arī piedāvā dažādiem kultūras pasākumiem pārpilna.

VĒZIS 

Vēzis zodiaku papildina ar gādību: Šīs zīmes gaīdīgās rokas un plašā sirds lieliski palīdz izaugt stādiem, uzziedēt puķēm un uzplaukt attiecībām. Tomēr, pārliecinies par to, ka šad un tad tu parūpējies arī pats par sevi, Vēzi, citādi tu kļūsti par vecu, īgnu krabi. Brīvdienās tev nepieciešama droša patveršanās vieta, ieteicams izvēlēties komfortablu viesnīcu, bet pa dienu doties dažādās ekskursijās.

LAUVA

Lauvas ugunīgā enerģija ir daudz pastāvīgāka par Aunam piemītošo. Šī zīme ir lepna un izcili sajūt dramatismu. Gluži kā lauvu bara vadonim, Lauvai patīk atrasties uzmanības centrā. Bez šaubām, uzturēšanās kādā vieta kopā ar slavenībām ir aizraujoša, tādēļ ieplāno ceļojumu ar karaliskiem apartamentiem, augsta profila pilsētā, tādā kā Milāna vai Parīze, kur pret tevi izturēsies kā pret augstdzimušo.

JAUNAVA

Jaunavai piemītošā, nepastāvīgā zemes enerģija visu satricina ar padziļinātas analīzes un purifikācijas nodomu. Lai arī no malas šķiet, ka Jaunava ir ideāliste, dažkārt viņa ļauj sev vaļu un brīvi izklaidējas. Padari ceļojuma plānošanu par jautru nodarbi, aplūko strukturētus piedāvājumus, piemēram vīna degustācijas ekspedīciju vai ēst gatavošanas meistarklasi, šīs nodarbes ir kā piemērotas tavai praktiskajai dabai.

SVARI

Svari ir jaunu ideju ģenerators, it īpaši viņiem patīk apvienot idejas, kas sasaista dažādus viedokļus. Svari simbolizē līdzsvaru, kā arī pašu balansēšanu starp divām pusēm. Svariem patīk atrasties līdzsvarā, kā arī baudīt daudzveidību, tādēļ tev lieti noderēs miers un rāma atpūta – lieliska izvēle būs romantiskas brīvdienas, kas pavadītas omulīga viesnīcā kopā ar mīļoto cilvēku vai arī jogas nometne.

SKORPIONS

Skorpions zināmā mērā ir līdzīgs Ūdensvīram, tomēr šai zīmei piemīt īpaša sarežģītība. Ja vien Skorpions spēj savaldīt savu cērtošo asti, viņš ir īpaši harismātisks. Ieteicams vismaz reizi gadā brīvdienas pavadīt divvientulībā ar sevi, vēlams ūdens tuvumā, atgriežoties no atpūtas tu atkal būsi tas pats neatkārtojamais un seksīgais cilvēks.

STRĒLNIEKS

Strēlnieka ugunīgā daba ļauj noritēt evolūcijai. Filozofiskā enerģija atspoguļo šīs zīmes patieso būtību. Strēlnieka simbols ir kentaurs, un viņu vilina viss neparastais, kas ļauj izzināt prātu un garu. Lieliski piemērots būs astronomiskās observatorijas apmeklējums vai arī reliģioza sevis pašatklāsme.

MEŽĀZIS

Mežāzis ir tipiska zemes zīme. Šīs zīmes simbols ir āzis ar zivs asti, Mežāzis simbolizē pirmo radību, kas iznāca no jūras un pārcēlās uz dzīvi kalnā. Šajā procesā bija jāiegulda daudz darba, par spīti tam, praktiskais Mežāzis māk izmantot visus sev pieejamos rīkus. Apsver iespēju pavadīt brīvdienas ārzemēs, mācot citiem angļu valodu, tādējādi tu būsi aktīvs un palīdzēsi citiem.

ŪDENSVĪRS

Lai arī Ūdensvīrs ir ūdens turētājs, šīs zīmes elements ir gaiss. Tu esi ideju un vīziju pārpilns, tev piemīt humanitāra daba, par spīti tam, ka dažkārt cilvēki tev apnīk. Izvēlies atvaļinājumu, kurā nav jādrūzmējas pārpopularizētos tūrisma galamērķos; tā vietā izvēlies ko unikālu, piemēram niršanu ar akvalangu vai pavadi nedēļu viduslaiku pilī.

ZIVIS 

Zivis var būt tik pat slidenas, kā tās simbolizējošās zivis. Bet tas tikai tādēļ, ka ūdens stihija ievilina tevi sapņainos, ārpasaules dziļumos. Ļauj sev tajos izpeldēties atvaļinājumā. Apsver garīgu atpūtu, vari arī palikt mājās, bet tad TV pulti nomaini pret mākslas piederumiem – tava iztēle būs vēl krāšņāka nekā parasti.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru