Augstāko spēku horoskops – kāds ir katras zīmes uzdevums?

Tas notika rītausmā. Dievs apskāva katru no saviem 12 bērniem un katram ausī iečukstēja vienu ļoti svarīgu dzīves noslēpumu. Katrs bērns piegāja pie viņa, lai saņemtu sev izraudzīto dāvanu.

Tev, Auns,

Es uzdodu būt par līderi, vadīt citus un iedegt viņu sirdīs uguni! Tiecies pēc saviem sapņiem, lai iedvesmotu citus! Daudzi dusmosies par tavu stūrgalvību, bet tu atceries, ka bez tās tu nekad nesasniegsi savus mērķus!

Tev, Vērsi,

Es dāvinu pavisam neparastu dāvanu. Tu ļoti viegli varēsi iegūt materiālas vērtības savā dzīvē, ja tavā sirdī degs mīlestības liesmas. Galvenais – nesajauc vietām mīlestību ar naudu. Mīlestībai tev vienmēr jābūt pirmajā vietā, tikai tad tu iegūsi arī otro, trešo un desmito.

Tev, Dvīni,

Es dāvinu prasmi palīdzēt cilvēkiem saprast vienam otru. Bet vispirms tev būs jāsasniedz harmonija sevī un apkārtējā pasaulē. Ja tev tas izdosies, tad pasaule iegūs vienu no labākajiem politiķiem, diplomātiem, psihologiem visā pasaules vēsturē.

Tev, Vēzi,

Es dāvinu neparastu jutīgumu un no tā izrietošu gudrību. Bet, lūdzu, nekļūsti par gudro vientuļnieku, tava gudrība ir vajadzīga visai apkārtējai pasaulei!

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru