Auni mīlestībā; vēlas būt uzmanības centrā un ir greizsirdīgi

 

Šīs zīmes pārstāvji ir apveltīti ar spēju ieklausīties, tāpēc, ja Auni patiešām būs nopietni iemīlējušies, viņi atdos sevi pilnībā un pat “lēks augstāk par galvu”, kas gan var būt arī problēma. Ja tas netiks kontrolēts, Auni sāks “smakt” un parādīs sevi ne no tās labākās puses, jo viņu brīvības gars ņems virsroku, turklāt tas viss var izraisīt arī to, ka Auni sāk runāt ļoti nepatīkamas lietas. Lai izvairītos no šādas situācijas, viņiem ir nepieciešama periodiska brīvība, respektīvi, pabūšana vienatnē ar sevi. Vienatne viņiem palīdz attīrīt savu prātu un sakoncentrēties uz patiešām svarīgām lietām, kas, bez šaubām, noved arī pie līdzsvara attiecībās.

damon_enjoying_bath_gif

Auniem noteikti nevajadzētu aizmirst par hobijiem, jo viņi ātri vien var kļūt atkarīgi no attiecībām, kas, savukārt, viņiem var nodarīt kaitējumu. Auniem noteikti būtu jāatceras par savu individualitāti un jāļauj vaļu fantāzijai.

 

Lasi vēl: Tavs vīrietis – Auns: 5 laimīgas mīlestības noslēpumi

 

Ja Auns patiesi mīl savu otro pusīti, tad visur un pret visu viņu aizsargās, kas arī liecina par viņu “ugunīgo” temperamentu, turklāt noteikti jāpiemin arī tas, ka Auni mēdz būt ļoti greizsirdīgi.

jealous-friend

Šīs zīmes pārstāvji nekad nerunā par savām attiecībām ar kādu citu, bet ja mīlestība ir patiešām spēcīga, tad Auni vēlas, lai par to zina katrs, kuru viņi satiek.

Neskatoties uz to, ka Auniem ir augstas prasības, viņi vēlas, lai blakus būtu cilvēks, kuram var uzticēties un vienkārši izbaudīt viņa sabiedrību.

tumblr_inline_miwz6qubww1qz4rgp

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru