Auns, Lauva, Strēlnieks: Uguns stihijas zīmju seksuālā saderība

AUNS

Seksa stils: Kaislīgs un nepacietīgs, šis mīlnieks pēc iespējas ātrāk vēlas nonākt pie lietas. Viņu neinteresē uzmanības veltīšana seksa partnerim, dāvinot viņam ziedus un romantiku. Auns ir darītājs, nevis sapņotājs un viņi dod priekšroku pikantam, enerģiskam seksam, nevis mīlēšanās sesijai.
Viņi vēlas to, ko vēlas un grib to iegūt tagad. Ja Auns grib tevi, tev būs partneris, kurš starp palagiem ir gatavs apmierināt katru tavu vajadzību – cerams, ka neesi priekšspēles cienītājs, jo šajās attiecībās tās tik pat kā nebūs.

Seksuāli saderīgās zīmes: Lauva, Strēlnieks, Dvīņi, Ūdensvīrs

Uzbudina: Jebkas jauns un neizmēģināts, agresīvi partneri. Uzbrukums. Auns kļūst gana trakulīgs, ja tiek iepriecināts un pārsteigts.

Nepatīk: Viss ierastais. Seksa ieplānošana katru trešdienu un sestdienu garantēti nobeigs Aunu.

Lasi arī: Uzzini, kā nopietnās attiecībās uzvedas uguns stihijas zīmes

LAUVA

Seksa stils: Mītiskais Lauva vēlas būt zvaigzne un kā gultā, tā arī dzīvē ir dramatisma pilns. Lauva vēlas gūt atzinību, tādēļ, ja vien tu turpināsi slavēt, viņš tevi apmierinās. Viņš vēlas tikt glāstīts pa spalvai, kā pārnestā, tā arī tiešā nozīmē.
Lauva ir dzimis mīlnieks un viņš izceļas ar īpašu seksualitāti, turklāt viņš ir arī izdomas bagāts un uzticams. Lauva nepieņem tādu atbildi kā “nē”. Piekrīti un Lauva tev garantēs individuālu šovu.

Seksuāli saderīgās zīmes: Auns, Strēlnieks, Dvīņi, Svari, Ūdensvīrs

Uzbudina: Nebeidzami glaimi. Saki Lauvam, ka viņš ir brīnišķīgs, gudrs un brīniķšīgs gultā. Viņa libido paaugstināsies līdz maksimumam un tu pretī saņemsi neaprakstāmu baudu.

Nepatīk: Lauvam vienmēr jābūt situācijas noteicējam, vai vismaz jādomā, ka viņš tāds ir. Ja tev ir svarīgs iekšējais miers, tad labāk neizrīko Lauvu.

Lasi arī: Finansiālā labklājība un Uguns stihijas zīmes: Auns, Lauva, Strēlnieks

STRĒLNIEKS

Seksa stils: Kvēlais un entuziastiskais pasaules apceļotājs Strēlnieks liks tev justies kā vienīgajam cilvēkam pasaulē. Ir tikai viena nianse, ja viņš sadzirdēs saucam ceļa jūtis, tev nāksies noskatīties, kā Strēlnieks steigšus dodas prom.
Tomēr, tik ilgi, kamēr Strēlnieks ir tev blakus, lieliska laika pavadīšana ir garantēta. Vari sagaidīt, ka Strēlnieks kļūs iekāres pilns atrodoties jaunā vietā. Viņš tevi apmierinās un pretī sagaida tieši to pašu. Šīs zīmes pārstāvis ir gatavs pamēģināt itin visu un nodarboties ar seksu jebkurā vietā.

Seksuāli saderīgās zīmes: Auns, Lauva, Dvīņi, Svari, Ūdensvīrs

Uzbudina: Piedzīvojumi. Pakaļdzīšanās. Jaunas pozas un eksotiski seksa paņēmieni. Sekss lidmašīnā.

Nepatīk: Paredzamība. Ja katru sestdienu vēlies palikt mājās un dirnēt pie televizora ekrāna, Strēlnieks dosies piedzīvojumus meklēt citur. Ja vēlies iegūt intimitāti, pierausties no dīvāna un saplāno kādu aizraujošu aktivitāti.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru