AUNS: Mīlestības un saderības horoskops ar pārējām Zodiaka zīmēm

Auns + Auns

Uguns zīmju apvienība nudien ir kas bezgala kaislīgs un piesātināts! Vienam no Auniem ir jāiemācās piekāpties, jo Auns pēc dabas bieži vien uzskata, ka tieši viņam ir taisnība, taču, divu Aunu attiecībās strīdēties ir kā pret sienu. Neviens otru neklausa un nepiekāpjas. Parasti tās mēdz būt sievietes, kas piekāpjas un ļauj vīrietim būt galvenajam. Savu enerģiju nevajadzētu tērēt strīdos un nenozīmīgos konfliktos, šim pārim ir jāiemācās savu enerģiju tērēt tā, lai tas atstātu kādu pozitīvu ietekmi uz citiem. Kopumā šis ir ļoti dinamisks pāris, kopā saliekto galvas un apvienojoties, var paveikt ko patiesi iespaidīgu.

Auns + Vērsis

Auns mīl brīvību un piedzīvojumus, turpretim Vērsis ir stabils. Šajās attiecībās Auna izdarības Vērsi var pamatīgi izvest no pacietības un padarīt greizsirdīgu. Auns ir visai straujš un impulsīvs, bet Vērsis dod priekšroku domāšanai un lietu nesasteigšanai. Lai vai kā, Aunam ir nepieciešams kāds, kas viņu mazliet pieturētu pie zemes, bet Vērsim – kāds, kas viņu mazliet iedrošinātu. Šajās attiecībās var sanākt tā, ka Vērsim bieži vien būs jāpiekāpjas, jo Auns parasti grib pierādīt savu taisnību.  Pat ja šķiet, ka šis pāris ir bezgala nesaderīgs pēc zvaigznēm, tad jāsaka, ka nav nemaz tik traki. Nevienas attiecības nav ideālas, Auns + Vērsis veido labu pāru tāpēc, ka viņi abi ir kaislīgi un guļamistabas dzīve ir pasakaini laba.

Auns + Dvīņi

Auna ātrais dzīves ritms diezgan labi sader kopā ar Dvīņa nepacietīgo, bet dzīvelīgo dabu. Ne vienam, ne otram nepatīk gaidīt, tāpēc šis pāris droši var virzīties kopā bez liekas domāšanas. Šim pārim neaizmirstami piedzīvojumi ir garantēti. Trakas un spontānas idejas šo savienību padara par teju ideālu. Laba saderība romantiskajā un seksuālajā ziņā. Kaut arī šīs attiecības var būt pasakaini kaislīgas, tomēr tām ir arī savi mīnusi. Ņemot vērā faktu, ka viņiem abiem ātri vien viss mēdz apnikt, būs jāatrod dažādi veidi, kā noturēt uzmanību un interesi. Kā īstermiņa attiecības tās ir ļoti saldas un piesātinātas, bet ilgtermiņā varētu rasties sava veida problēmas.

Auns + Vēzis

Iespējama tūlītēja pievilkšanās un saprašanās. Auns ar Vēzi jūtas droši un mierīgi, turpretim Vēzi piesaista Auna pašpārliecinātība. Vēzim varētu būt grūti tikt līdzi Auna dzīves ritmam, bet Auns varētu izjust sava veida bremzēšanu no Vēža puses. Fiziskajā līmenī viss ir fantastiski, taču Auns nekad nespēs pilnībā izprast Vēža emocionālo dabu. Vēzis vēlas stabilas attiecības, turpretim Auns ir mazliet ķerts uz trakām lietām.

Lasi arī: 12 horoskopa zīmju pāri, kas savā starpā ir vissaderīgākie

Auns + Lauva

Viens faktors, kas norāda uz šo zīmju saderību, ir viņu abu radošās dabas. Viņi abi ir līderi, tāpēc šajās attiecībās iespējama sava veida konkurence un spriedze. Neiztiksiet bez sarunām par to, kuram ir pēdējais vārds. Īsts izaicinājums būs par galvenā lomu attiecībās, jo neviens no jums negribēs pakļauties. Gan seksuāli, gan emocionāli saderīgs pāris, bet viens otram neļaus sev kāpt uz galvas.

Auns + Jaunava

Abiem šo zīmju pārstāvjiem piemīt liels enerģijas daudzums, kuru katrs tērē savām interesēm. Auns ir straujš un impulsīvs, turpretim Jaunava mēdz visu izanalizēt un pārdomāt, ar galvu pa priekšu nākotnē neskrien, viņam patīk, ka viss ir izplānots un savā ziņā arī paredzams. Auns atkal visur skrien ar saviem ragiem pa priekšu. Kaut arī viņi ir būtībā atšķirīgi, tomēr, ja spēs lauzt savus principus un piekāpties, šī var izvērsties par ļoti piesātinātu un kaislīgu savienību.

Auns + Svari

Pretpoli parasti pievelkas. Svari meklē balansu un harmoniju, kā Aunam trūkst, bet Auns ir izlēmīgs un pārliecināts, nemēdz vilcināties ar lēmumu pieņemšanu, ne tā kā Svari. Lai vai kā, sadzīvot viegli nebūs, ņemot vērā šo zīmju atšķirības, tomēr šādā veidā viņi viens otru var papildināt un daudz ko arī iemācīt.

Auns + Skorpions

Ja vēlaties, lai šīs attiecības izdodas, būs vien jāmeklē kompromisi. Abi ir ietiepīgi un dinamiski, kā arī ļoti seksuāli. Šīm zīmēm ir daudz kā kopīga, kas bieži vien liks jums justies kā septītajās debesīs, bet brīžos, kas kaut kas nebūs kārtībā, būs sajūta, ka atvērušies elles vārti. Skorpions būdams noslēpumains, nevēlēsies, lai Auns par viņu privāto dzīvi dalās ar citiem, turpretim Auns tajā visā neredzēs neko sliktu. Auns mīl brīvību, bet Skorpions vēlas, lai viņa partneris pieder tikai viņam.

Lasi arī: Septiņi iemesli, kāpēc mīlēt katru Zodiaka zīmi

Auns+ Strēlnieks

Spēcīgā enerģija abu starpā palīdz stiprināt un pilnveidot attiecības. Strēlnieki un Auni ir mežonīgi un ļoti entuziastiski, tāpēc ir patīkami atrasties viņu sabiedrībā. Viņi ir ļoti saskanīgs pāris un tiks galā ar visu, kas viņiem stāsies ceļā. Garlaicīgas un paredzamas attiecības nav domātas šai savienībai, viņiem nepieciešama sava dzirkstelīte. Jūs esat kā radīti viens otram.

Lasi arī: Lūk, kāpēc ar Aunu nekad nav garlaicīgi, atbilstoši horoskopam!

Auns + Mežāzis

Mežāzis ir praktisks un nedaudz noslēdzies, taču Auns ir ļoti ekstraverts. Mežāzim būs grūti izsekot līdzi Auna straujajai dabai. Mežāzi ir grūti pierunāt uz Auna trakajām idejām, jo viņš ir daudz apdomīgāks, un arīdzan prātīgāks. Kaut kurā brīdī šajās attiecībās Mežāzis var sākt domāt par Auna garīgo veselību, vai vienkārši viņu uzskatīt par ķertu. Lai vai kā, darba attiecības šai savienībai solās būt veiksmīgas.

Auns + Ūdensvīrs

Šis pāris vienmēr ir gatavs piedzīvojumiem un turas kopā. Viņi izbauda viens otra sabiedrību, kamēr citi pašķiras un apnīk viens otram. Auns un Ūdensvīrs saprot un respektē arī otra privātumu un ļauj pabūt vienatnē.

Lai arī pirmā horoskopa uguns zīme un pēdējā gaisa zīme var būt labi draugi, veidot romantiskas attiecības viņiem būs grūti. Neatkarības jomā šīs zīmes ir visnotaļ vienlīdzīgas, bet ārkārtīgi kaislīgais un intensīvais Auns var būt pārlieku uzbāzīgs intelektuālajam un racionāli domājošajam Ūdensvīram. Tad vēl pastāv tāda lieta kā Auna vajadzība pastāvīgi darīt kaut ko jaunu, tā Ūdensvīram laika gaitā šķitīs arvien apnicīgāka.

Lasi arī: Horoskops sievietēm: tavs ideālais partneris

Auns + Zivis

Gan Zivis, gan Auns, spēj atstāt labu pirmo iespaidu un likt sevī iemīlēties teju no pirmā acu skatiena. Kad Auns cīnās par savu labklājību un domā par sevi, Zivis uztraucas par otru vairāk kā par sevi pašu. Zivīm nepieciešama uzmanība, kuru Auns nevar sniegt Zivju cerētajos daudzumos. Auns pēc dabas ir tāds cilvēks, kas iet un dara, bet Zivis bieži vien piemeklē dažādi slinkuma uzplūdi, tas Aunam nepatiks.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru