Austrumu horoskops: ko dzimšanas mēnesis vēsta par sievietes likteni

Izrādās, ka starp Rietumu un Austrumu astroloģiskajām sistēmām ir noteikta sakarība.

Tā katrai zodiaka zīmei atbilst viens vai otrs ķīniešu horoskopa dzīvnieks. Ķīnieši ticēja, ka sievietes dzimšanas mēnesis var daudz ko pastāstīt par viņas likteni.

Pārbaudīsim! Atrodiet savu dzimšanas mēnesi un uzziniet par sevi kaut ko jaunu.

Janvāris (Vērša mēnesis)

Sievietes, kuras dzimušas janvārī, atšķiras ar īpašu rakstura stingrību un neticamu gribasspēku. Janvāra sievietes-Vērša raksturu nevar salauzt ne ar ko. Viņa ne tikai viegli pārvar jebkuras grūtības, bet arī tādējādi izraisa vispusēju apbrīnu. Sievietes, kura dzimusi Vērša zīmē, dzīve būs pārpilnības pilna.

Krīzes gadi: 3,8, 80 gadi.

Februāris (Tīģera mēnesis)

Tīģerienes atšķiras ar patiesu, tiešu raksturu un ziedošanās spēju. Sievietēm, kuras dzimušas Tīģera mēnesī, piemīt liels mērķtiecīgums, griba uzvarēt. Viņām ir apkārtējo simpātijas un atbalsts, bet viņu dzīve vienmēr ir dažāda. Iespējama laimīga laulība ar nabadzīgu cilvēku.

Krīzes gadi: 40, 59, 70 gadi.

Mars (Zaķa mēnesis)

Šīs sievietes ir gudras un tiešas, bieži precas ar zināmiem un bagātiem vīriešiem. Cilvēki ir gatavi labprāt palīdzēt vai arī vienkārši viņai kalpot. Ja sieviete, kura dzimusi Zaķa mēnesī, pratīs pārvarēt savu neizlēmīgumu, tad varēs karjerā sasniegt ļoti augstas virsotnes.

Krīzes gadi: 5, 80 gadi.

Aprīlis (Pūķa mēnesis)

Sieviete, kura dzimusi Pūķa mēnesī, ir ļoti asprātīga. Viņai vajadzētu būt uzmanīgai tajos dzīves gados, kuri dalās ar skaitli 9 (9,18, 27…), toties 45 gadu vecumā mēdz būt ļoti laimīga. Diemžēl pēc 47 gadu vecuma Pūķene var veikt kādu ļaunu lietu vai nelabvēlīgu rīcību.

Krīzes gadi: 67, 80 gadi.

Maijs (Čūskas mēnesis)

Sieviete, kura dzimusi Čūskas mēnesī, vienmēr būs tuvāko rūpju apņemta. Līdz trīspadsmit gadiem iespējama bieža pārcelšanās, piedzīvojum un pat slimības, bet pēc tam viņas dzīve ieņem mierīgus apgriezienus.

Krīzes gadi: 35, 60, 70, 80 gadi.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru