Baiļu horoskops: No kādām lietām attiecībās visvairāk baidās katra zodiaka zīme

Tas ir vairāk kā skaidrs, ka svešiniekiem uzticēties nevar, tomēr nereti uzticēšanās pat mīļotajam cilvēkam var likt smagi nopūlēties.

Ir cilvēki, kas baidās no atraidījuma, tāpēc uzticēties kādam ir ļoti grūti, bet kādam problēmas sagādā pārmaiņas, kuras viņā ievieš neuzticību. Kā ir ar tevi?

Tevi varētu interesēt arī: Vīriešu horoskops: Cik uzticīgs ir tavs vīrietis, atbilstoši viņa zodiaka zīmei

Auns

Kad attiecības kļūst nopietnākas, tevi pārņem bailes no atraidījuma. Tu labprātāk būtu tas cilvēks, kas otru pamet, nevis tas, kuru pamet. Tāpēc tev ir grūti uzticēties un kļūsti slinkāks atbildot uz īsziņām vai e-pastiem.

Vērsis

Ikreiz, kad tev piedāvā kādas ilgtermiņa pārmaiņas, pat ja tās ir labas, tu sāc justies neērti. Tavuprāt cilvēks tāpat vien nevar mainīties, pat ja to vēlas, tāpēc tu sāc iztēloties dažādus iemeslus, kas ir likuši viņam to darīt.

Dvīņi

Tā kā tev pašam ir bail no saistībām, tev ir grūti uzticēties citiem, un šķiet, ka tu meklē iemeslu lai otram neuzticētos.

Vēzis

Tev ir grūti pārdzīvot šķiršanos, tāpēc tu esi ļoti piesardzīgs. Tev ir vajadzīgs laiks, lai varētu pilnībā uzticēties kādam, bet, kad to izdari, tad pārspīlēti un arī sasteigti.

Lasi arī: Šo 5 zodiaka zīmju uzticību iegūt ir visgrūtāk

Lauva

Tev uzticēšanās problēmas rodas diezgan ātri, jo esi pie tā pieradis. Tev ir grūti uzticēties cilvēkiem, un nav daudz tādu, kuriem tu patiešām uzticies.

Jaunava

Tu mēdz visu pārāk daudz apdomāt, kā rezultātā arī sāc apšaubīt cilvēku nodomus – vai viņi ir patiesi pret tevi un vai slepus nemēģina tevi apvest ap stūri.

Svari

Tu mēdz uzlikt pārāk lielu smagumu saviem lēmumiem, un beigās šķiet, ka viens tavs lēmums var pilnībā sagraut visu, kas tev ir apkārt.

Skorpions

Ja tu kādu pieķer melos, pat ja tie ir nenozīmīgi vai nekaitīgi, tu vairs neuzticies šim cilvēkam.

Lasi vēl: Šo 4 zodiaka zīmju sievietes attiecībās ir visuzticīgākās

Strēlnieks

Tev rodas uzticēšanās problēmas, kad attiecības kļūst nopietnākas. Vai tu būsi saistīts ar šo cilvēku uz visiem laikiem?

Mežāzis

Tu sev uzstādi daudz mērķu un uzdevumu, un tajos retajos gadījumos, kad kaut kas noiet greizi vai tu pieļauj kādu kļūdu, rodas uzticēšanās problēmas. Kā var paļauties uz to, ka esi pietiekoši labs otram, ja attiecībās esi pieļāvis tik lielu kļūdu?

Ūdensvīrs

Tev ir ļoti bagāta iztēle, kas ir labi, ja vien neiztēlojies visus iespējamos veidus, kā otrs cilvēks varētu salauzt tavu sirdi vai sabojāt dzīvi.

Zivis

Tu uzticies cilvēkiem līdz brīdim, kad draugi sāk aprunāt citu attiecību problēmas. Tad tu sāc domāt, vai viņi nerunā par tavu otro pusīti, kas, iespējams, tevi varētu krāpt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru