Bieži jūties savārdzis? Iespējams, vainīgi vampīri

energija
Vēl cilvēka enerģētiskajam apvalkam var tikt “uzklāta” negatīvā informācija, kas šo apvalku izkropļos un izraisīs slimību.

Taču arī ēteriskais ķermenis var būt tikai starpposms, caur kuru negatīvā iedarbība tiek vērsta pret daudz smalkāko – astrālo ķermeni, mūsu emociju ķermeni. Bet vairākumam ļaužu emocijas diemžēl nav tās priecīgākās.

Katrs mūsu negatīvais pārdzīvojums netīra sabiezējuma veidā nogulsnējas emociju ķermenī. Upē akmens var izmainīt vai pat aizsprostot ūdens plūdumu. Tieši tāpat liela domforma var izraisīt novirzes enerģijas plūsmā vai pat tās apstāšanos ēteriskajā ķermenī, kas neizbēgami noved pie fiziskā ķermeņa saslimšanām.

Lai kā mēs šajā situācija censtos ārstēt fizisko un ēterisko ķermeni, uzlabošanās var būt tikai īslaicīga. Negatīvu domformu var veidot spēcīgi emocionāli pārdzīvojumi, kurus izraisījuši traucējumi mūsu tīri instinktīvajās, neapzinātajās vērtībās (piemēram, mīlestība), dzimtas vai nacionālajās prioritātēs.

Cits negatīvo pārdzīvojumu rašanās iemesls var būt tas apstāklis, ka katram cilvēkam ir kaut kādas savas apzinātās vēlmes un prioritātes, bet reālā pasaule neatbilst cerētajam un gaidītajam. Šīs jau ir mūsu smalkā mentālā ķermeņa problēmas.

Mentālais ķermenis var uzkrāt to vai citu idealizāciju komplektu (pārāk daudz nozīmīgu ideju), saņemt negatīvas programmas no citiem cilvēkiem vai arī radīt pats, bet rezultāts būs viens un tas pats – cilvēks ieslīgs pārdzīvojumos un savā emocionālajā ķermenī radīs absolūti nevajadzīgu negatīvu domformu.

Negatīvā domforma izjauks līdzsvaru ēteriskajā ķermenī, un galarezultātā tas viss izpaudīsies kā fiziskā ķermeņa saslimšana.

Piemēram, lai piezemētu lepnību un augstprātību, cilvēkam var attīstīties tāda kaite, par kuru kauns stāstīt ne tikai tuviem cilvēkiem, bet arī ārstam. Bet, lai tiktu noārdīta talanta un spēju idealizācija, var rasties problēmas ar redzi, atmiņu, dzirdi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru