Burvju spoguļa spēks. 17 soļu plāns, kā sevi dziedināt ar domformu palīdzību


Mūsu šodienā ienāk jauna veselības koncepcija, kas arvien straujāk iemanto praktizējošo ārstu atzinību. Tā ir kiberfizioloģija. Kiberfizioloģija apgalvo, ka cilvēka saprāts, līdzīgi datoram, vada visa fiziskā organisma darbību.

Šīs koncepcijas pamatā ir relaksācija, kuras laikā domformas un afirmācijas tiek orientētas tā, lai galvenās atslēgas frāzes un bildītes būtu adresētas slimajai vietai vai slimības perēklim. Salīdzinājumā ar psihoneiroimunoloģiju, kas nodarbojas tikai ar imūnās sistēmas uzlādēšanu, tas ir milzīgs solis uz priekšu.

Mūžīgās dzīves kūrortā kiberfizioloģija bija zināma, vēl pirms šis termins bija izgudrots. Savukārt Burvju spogulis pie sienas paaugstina dziedniecisko domformu radošo potenciālu. Lai izmantotu šo spoguli, vispirms nepieciešama relaksācija. Tad jānosauc slimais orgāns vai ķermeņa audi un, ar mīlestību un atvainojošā tonī tos uzrunājot, jāiedveš tiem cerība uz izveseļošanos.

Pieņemsim, ka jums ir kāda kaula lūzums. Kā jūs to uzrunāsiet un ko teiksiet – tas ir jūsu ziņā. Strikti jāievēro vienīgi Rīcības plāns.

Rīcības plāns, lai izmantotu Burvju spoguli
1. Veiciet relaksāciju. Ja ārsts ieteicis gultas režīmu, palieciet gultā.

2. Noregulējiet iztēli.

3. Izgaismojiet Brīnumu pilsētas durvis žilbinoši baltā gaismā un ieejiet pilsētā.

4. Ieejiet dārzā un paņemiet no rožlapiņas visās varavīksnes krāsās zaigojošo atslēdziņu.

5. Ejiet uz Mūžīgās dzīves kūrortu.

6. Pie ieejas apstājieties un uz mirkli padomājiet par Mūžīgās dzīves avotu.

7. Ieejiet ēkā un iztēlojieties, ka jūsu priekšā pie sienas, tieši iepretim ieejai, ir Burvju spogulis, kas sniedzas līdz pat grīdai.

8. Apsēdieties tā priekšā uz krēsla. Paskatieties uz sevi spogulī.

9. Pārslēdziet savu uzmanību uz traumēto kaulu. Sasveicinieties ar to kā ar vecu labu draugu. Domās atvainojieties tam par bēdīgo notikumu, no kura jums neizdevās izvairīties, un tāpēc tam nācās ciest.

10. Domās uzmundriniet kaulu, viesiet cerību, ka tas ātri vien saaugs.

11. Skatieties spogulī. Jūs redzat savu kaulu. Vērojiet, kā kauls atsaucas jūsu vārdiem. Jūsu acu priekšā tas sāk saaugt.

12. Sekojiet sava kaula atspulgam spogulī. Tas turpina saaugt. Gluži kā paātrinātā filmā jūs redzat, ka kauls pakāpeniski kļūst ideāls.

13. Tagad jūsu kaula attēls spogulī ir nevainojams. Pasakiet kaulam paldies, ka tas ir saaudzis.

14. Izejiet no Mūžīgās dzīves kūrorta. Apstājieties un mirkli padomājiet par Mūžīgās dzīves avotu.

15. Atgriezieties dārzā un nolieciet atslēgu uz rožlapiņas.

16. Izejiet pa durvīm, atstājot tās atvērtas. Domās pasakiet: “Mana apziņa ir vienota ar Visuma apziņu. Jo tālāk uz priekšu es virzos, jo spēcīgāk manī virmo varenās Visuma enerģijas dzīvības strāvas.”

17. Atveriet acis ar apziņu, ka jūtaties lieliski. Esiet vairāk nekā pārliecināts, ka lauztais kauls cenšas saaugt, cik vien ātri iespējams.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru