Būs jāuzmanās no viltvāržiem! Horoskops nedēļai no 12. līdz 18. novembrim

Lauva Uztraukumam nav pamata, bet stresam – vietas! Šī nedēļa izvērsīsies daudz labāka un patīkamāka, nekā plānots. Mazāk iespringsti uz darbiem, bet vairāk laika velti, koncentrējoties uz pašu svarīgāko.

Jaunava Ļoti iespējams, ka kāds no tava paziņu loka mēģinās tevi ievilkt aizdomīgos darījumos. Pirms piekrīti, vai noraidi to, mēģini saprast, kas tas ir. Neparaksties uz nezināmo!

Svari Neskatoties uz to, ka iespējama dilemma starp darbu un laika pavadīšanu ar mīļoto cilvēku. Ja tavs darbs ir tāds, kurš prasa papildus strādāšanu un virsstundas, tad šajā nedēļā mēģini no tā visa izvairīties, bet gan saplānot savu laiku tā, lai tev pēc iespējas vairāk sanāktu pabūt kopā ar otru pusīti.

Skorpions Izklaidi un atpūtu šonedēļ vēlēsies izteikti stipri, taču sākumā būs jātiek galā ar pienākumiem. Ja nespēj koncentrēties, tad meklē veidus, kā produktīvi strādāt, pie reizes sevi kaut kādā veidā atalgojot un palutinot.

Strēlnieks Šonedēļ labāk domāt par sevi, koncentrēties saviem hobijiem un interesēm. Nedomā par to, ko teiks citi. Pats galvenais – darīt to, kas tev patīk. Uzsākot jaunu hobiju, nevajadzētu padoties pie pirmajām grūtībām, tikai pēc laika redzēsi rezultātus.

Mežāzis Neko neuztver kā kaut ko pašsaprotamu! Šonedēļ mēģini novērtēt visu, kas tev ir dots! Mēģini vairāk socializēties, un satikties ar kādu sen neredzētu draugu – iespējams, ka uzzināsi kaut ko jaunu!

Ūdensvīrs Šonedēļ svarīgi būs saprast savas vēlmes un ambīcijas. Jāatceras, ka viss nenotiks pats no sevis, tāpēc tev būs jārīkojas! Uz citu atbalstu un palīdzēšanu labāk pārāk nepaļauties – ir lietas, kuras paveikt pašam!

Zivis Laiku velti tikai pašam dārgākajam, neiznieko to darot lietas, kuras ir bezjēdzīgas. Iespējams, ka atturēšanās no bezjēdzīgas tālruņa spaidīšanas, jums beidzot liks saprast, cik daudz laika izniekojat.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru