Cīņa ar bezmiegu – ieteikumi katram zodiaka zīmes pārstāvim

AUNS

Tikai 15 minūšu gari fiziskie vingrinājumi var atjaunot Tavu miega režīmu, tomēr nav vērts tos taisīt tieši pirms gulētiešanas, kā arī Tev noteikti palīdzēs īsa pastaiga svaigā gaisā.

VĒRSIS

Aromterapija Tev noņems visu dienas nogurumu un nomierinās nervu sistēmu. Tu noteikti vari izmantot maigus ziedu aromātus – piemēram, lavandas. Būs pilnīgi pietiekami, ja aizdedzināsiet aromātiskās sveces un izbaudīsiet mierīgo atmosfēru.

DVĪŅI

Pārbaudi savu e – pastu, veic visus svarīgos zvanus, bet pēc tam nododies kaut kam, kas Tev sagādā prieku – iespējams, ka tā ir kāda grāmata vai interesanta filma. Tas Tev palīdzēs novērst uzmanību no ikdienas darbiem un padarīs Tavu miegu ciešāku.

VĒZIS

Tev cīņā ar bezmiegu vislabāk palīdzēs karsta vanna, taču, atpūtinot savus muskuļus, neaizmirstiet atslābināt arī savas smadzenes, sveces un mierīga mūzika palīdzēs Tev sasniegt vēlamo rezultātu.

LAUVA

Tad, kad Tu sastopies ar bezmiegu, Tev vislabāk palīdzēs tasīte zāļu tējas. Dažiem ir pilnīgi pietiekami ar melno tēju, taču citiem labāk palīdzēs kumelītes.

JAUNAVA

Tev bezmiega gadījumā var palīdzēt kaut kādas garlaicīgas nodarbes, tai skaitā arī aitu skaitīšana, taču galvenais ir nodrošināt sev komfortu – piemēram, uzvelc savu mīļāko pidžamu, kas tā vien liecina par to, ka ir laiks gulēt.

SVARI

Tev prātu un ķermeni var nomierināt mūzika. Tu droši vari izmēģināt dažādus žanrus, taču par vislabāko variantu kalpos klasiskā mūzika, tomēr vairāk pieturieties pats pie savas gaumes, jo neviens cits noteikti nezinās, kas tieši ir pa prātam Jūsu dvēselei.

SKORPIONS

Tavā guļamistabā noteikti nevajadzētu valdīt nolaidībai, jo, lai aizmigtu, Tev ir jābūt tīrības ieskautam un jājūtas pasargātam, tāpēc Tavai gultas veļai tāpat kā domām vienmēr jābūt svaigām.

STRĒLNIEKS

Tev par visām dienas grūtībās palīdzēs aizmirst karsta duša, ērts halāts un glāze vīna, tāpēc palutini sevi ar savu iecienītāko desertu un dodies uz savu ērto gultu.

MEŽĀZIS

Tev noteikti nav viss jāmēģina izdarīt vienā dienā, tāpēc paņem brīvdienas un neskaties atpakaļ. Uzraksti rīt darāmo lietu sarakstu, bet šodienu pavadi atpūšoties, aizmirstot par visu slikto – tad arī Tavs miegs būs salds un ciešs.

ŪDENSVĪRS

Pieraksti kladē savas domas, atbrīvo savu prātu no visa, kas traucē Tev atslābināties. Tev var palīdzēt aizraušanās ar Taro kāršu izlikšanu, kā arī Tu noteikti vari piekopt citas austrumu prakses.

ZIVIS

Tev vislabākās zāles pret bezmiegu ir meditācija. Noteikti nevajag ievērot pilnīgi visus meditācijas noteikumus, būs pilnīgi pietiekami, ja atgulsies gultā un iztēlosies jūras viļņu šalkas vai arī Tu daudz labāk jutīsies mežā pie kādas upītes.

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru