Dāmām: 6 padomi, kā atklāt sevī dievieti

  1. Sargā savu laiku – ar uzsvaru uz „savu”!

Atgūsti savu dievišķo spēku, sniedzot sev laiku, lai atkal atgrieztos kontaktā ar tavu iekšējo Dievieti! Vai nu tā būtu rīta meditācija, pēcpusdienas miegs vai vakara bauda, noraugoties saulrietā, rezervē laiku sev. Vakariņu gatavošana, drēbju mazgāšana vai tīrīšana pilnīgi noteikti pagaidīs!

  1. Esi gatava saņemt.

Uztvert spēja ir sievišķās enerģijas esence, spēja, kas ļauj mums dzīvot plūstoši, nevis satraukti un saraustīti. Nākamreiz, kad kāds tev piedāvā komplimentu, pasaki „Paldies!”. Nebaidies lūgt un saņemt palīdzību no ģimenes, kolēģiem, kaimiņiem un draugiem, arī profesionāļiem un vienkāršiem interesentiem. Atceries, jo vairāk tu ļausi sev saņemt, jo labāk spēsi sniegt citiem.

  1. Ietver sevi skaistumā!

Padari savu privāto telpu par Dievietes templi, atbrīvojoties no garam traucējošajām lietām un emocijām. Iestādi skaistus augus un puķes, novieto savā mājā skaistus audumus un gleznas, smaržas un garšas, kristālus un gliemežvākus. Pārliecinies, ka ap tevi ir vide, kas spēj iedvesmot, atgādināt, ka esi Dieviete no matu galiņiem līdz papēžiem.

  1. Atceries savus sapņus – un tad ļauj tiem uzziedēt!

Gluži tāpat, kā sievietes ieņem bērnu un ļauj tam augt, Dieviete sevī nēsā sapņus un ieceres, viņa tās auklē, apgādā ar visu nepieciešamo un nodrošina tām labu vidi izaugsmei. Kultivējot laiku sev, mēs pieslēdzamies iekšējai sajūtai par sevi, vīzijām un dedzīgākajām vēlmēm. To darot, mēs ļaujam saviem sapņiem izlausties no mums, lai tie materializētos. Mūsu sapņi un vēlmes ir kā gari, kas pelnījuši izlausties pasaulē!

  1. Nesteidzies un baudi!

Daudzu darbu veikšana steigā un vienlaikus nav Dievietes garā, īpaši, kad otrajā plānā paliek dzīves baudīšanu un mazie ikdienas prieciņi. Tā vietā, lai steigtos, katram notikumam velti tā cienīgo laiku. No rīta uzvāri sev kafiju, ieelpo tās smaržu un baudi mirkli. Tad mierīgi to iemalko, apzinoties dzīves laicīgumu, skaistumu trauslumu, baudu eiforiju un devumu. Pārstāj brist pa dzīvi kā pa purvu, lido tajā kā dūja.

  1. Mīli savu ķermeni!

Afrodītei esot bijušas mazas krūtis, mazliet apaļīgs vēderiņš un pilnīgi gurni. Viņas krustmeita Artemisa – medību dieviete – bija slaida un tieva. Vai viņas apvainojās uz Visumu par savām formām? Velns, nē! Viņas apzinājās savus ķermeņus kā dievu dāvanas, mīlēja tos un cienīja. Un tu – arī tev ir jāiemīl savs ķermenis pilnībā.

Attiecies pret savu ķermeni kā pret skaistu, dievišķu templi, kurā mīt Dieviete.

Jo tā patiesi ir! Tevī mīt Dieviete!

Viņa tikai vēlās tikt apzināta..

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru