Darba un karjeras horoskops; tas, ko nezināji par zodiaka zīmēm

 

VĒRSIS

Viņi ir darītāji, un viņu galvenais talants ir tas, ka viņi praktiski no nekā spēj gūt maksimālu labumu. Pirmajā mirklī var šķist, ka Vērši ir ļoti ikdienišķi un aprobežoti, taču tā nebūt nav. Šajā zīmē dzimušie vienkārši neuzskata par vajadzīgu ilgi visu pārdomāt un analizēt notikumus – ja viņi kaut ko vēlas, tad rīkojas! Viņi nebaidās arī no smaga darba un rutīnas tajā, jo, aizraujoties ar jebkuru lietu, viņi nododas tai pilnībā.

Vērši ir nelabojami darbaholiķi, tāpēc viņi ir gatavi strādā dienu un nakti, lai tikai panāktu vēlamo rezultātu. Šie cilvēki arī ļoti lieliski prot strādāt komandā, jo Vēršiem ir ļoti svarīgi, lai viņiem būtu domubiedri un atbalsts no tuvo cilvēku puses.

DVĪŅI

Dvīņu planēta Merkurs ir apveltījis viņus ar talantu aizraut sarunbiedru un pārliecināšanas un manipulācijas ceļā panākt no viņa vēlamo. Savu talantu viņi lieliski var pielietot pārdošanā. Šīs zīmes pārstāvji pietiekami labi orientējas arī cilvēku psiholoģijā, tāpēc piekļūt cilvēkam viņiem ir ļoti viegli. Bizness, tirdzniecība, komercija – tās ir sfēras, kurās Dvīņi jūtas kā zivs ūdenī!

VĒZIS

Bieži vien viņiem ir pārāk maz pieredzes un drosmes, lai kaut ko sasniegtu jau jaunības gados, tomēr viņu iekšējā nepastāvība, kas viņiem ir raksturīga agrā vecumā, ar gadiem izzūd. Tas ir laiks, kad Vēži pilnā nopietnībā ķeras klāt karjeras veidošanai un beidzot domā arī par nākotni. Vēžiem piemīt ļoti bagāta iztēle, kas palīdz viņiem sasniegt panākumus mākslas jomā.

LAUVA

Šīs zīmes pārstāvjiem viennozīmīgi ir ļoti paveicies, jo viņiem piemīt neparasts enerģētiskais spēks, ko viņi spēj nodot arī citiem cilvēkiem. Pašām Lauvām nepārtraukti prasās pēc sabiedrības, jo tādā veidā šie cilvēki uzlādē sevi ar papildus enerģiju. Cilvēki, kuri uzturas Lauvu tuvumā, bieži vien ir pilnīgā viņu šarma un magnētisma varā!

Lauvām ir ļoti daudz talantu, tāpēc šiem cilvēkiem viss izdodas un nes lieliskus rezultātus. Šīs zīmes pārstāvjiem ļoti ātri izdodas atrast kontaktu ar cilvēkiem, viņi ir brīnišķīgi kompanjoni un oratori. Lauvas vienmēr cīnās par taisnību. Šajā zīmē dzimušie nebaidās izteikt savu viedokli un uzņemties atbildību par savu rīcību.

JAUNAVA

Jaunavas ir cīnītājas, kuras ļoti augstu vērtē taisnīgumu un patiesību. Cilvēkiem, kuri dzimuši šajā zodiaka zīmē, patīk pamācīt un kaut ko uzspiest, tāpēc labus panākumus viņi var gūt pedagoga, audzinātāja, teātra kritiķa un psihologa profesijā. Īpaši Jaunavas piesaista tās darbības sfēras, kas nes kādu ikdienišķu labumu visai sabiedrībai – piemēram, pavāri, celtnieki un citas apkalpojošās jomas profesijas.

Lasi arī: Lielais talantu horoskops katrai zodiaka zīmei

SVARI

Cilvēki, kuri dzimuši šajā zīmē, ir apveltīti ar ļoti daudziem talantiem, tāpēc viņi var sasniegt labus panākumus ļoti daudzās jomās, ko lielā mērā ietekmē tas, ka Svariem ir divas dabas. Šīs zīmes pārstāvji ir apveltīti ar ļoti labām komunikācijas prasmēm, tāpēc viņiem ir ļoti viegli atrast kontaktu ar cilvēkiem, bet savas oriģinālās humora izjūtas dēļ viņi ātri vien arī iemanto viņu uzticību.

SKORPIONS

Gadās, ka Skorpioni ar savu aizraušanos kļūst mazliet apsēsti, kā rezultātā viņi vairs neapstājas ne pie kādām grūtībām un nežēlīgi iznīcina pilnīgi visu savā ceļā. No Skorpioniem sanāk labi vadītāji un organizatori. Viņiem patīk vadīt cilvēkus un dot viņiem dažādus rīkojumus, turklāt viņi to ļoti labi arī pieprot, kā arī viņi nebaidās no atbildības nastas. Skorpioni ir nosvērti un par sevi pārliecināti cilvēki, tāpēc viņi ļoti ātri kāpj pa karjeras kāpnēm un ieņem vadošus amatus!

Jau no bērnības Skorpionus piesaista viss mistiskais un maģiskais, kas nav nejauši, jo ļoti bieži šīs zīmes pārstāvji ir apveltīti arī ar ekstrasensorām spējām, kā arī intuīciju un ļoti spēcīgu iekšējo enerģiju, tāpēc Skorpioni ir vieni no tiem, kuri pilnīgi noteikti var attīstīt sevī gaišredzību.

STRĒLNIEKS

Strēlnieku darbības sfērai jābūt ļoti daudzveidīgai – tai jāpieprasa iniciatīva, radoša pieeja un augstākais domāšanas līmenis. Strēlnieki ir apveltīti ar ļoti lielu skaitu talantu un spēju, un tās viņi noteikti var likt lietā ļoti dažādās darbības jomās. Pār Strēlniekiem valda Jupiters, kas šajā zīmē dzimušos cilvēkus ir apveltījis ar iedzimtu taisnīguma izjūtu un tieksmi pēc pilnības, kas viennozīmīgi atspoguļojas arī viņu profesijas izvēlē.

Strēlniekus piesaista viss nezināmais un tālais, viņu spēja ātri pielāgoties jebkuriem klimatiskajiem, sadzīves un lingvistikas apstākļiem ir apbrīnas vērta!

MEŽĀZIS

Kā izrādās, ņemot vērā viņu spītību, neatlaidību un gribasspēku, Mežāži var veidot izcilu karjeru sportā, turklāt tieši šī sfēra jau agrā vecumā viņus spēj padarīt slavenus un finansiāli nodrošinātus. Mežāži var gūt panākumus jebkurā sporta veidā, tāpēc, lai kam arī viņi ķertos klāt, interese pret sportu, komandas gars, azarts un tiekšanās pēc uzvaras padara viņus par čempioniem!

ŪDENSVĪRS

Šīs zīmes pārstāvji ļoti ilgu laika periodu var būt sava īstā dzīves ceļa meklējumos, tā īsti nemaz neatklājot savus patiesos talantus vai arī vienkārši neatrodot tiem pareizo pielietojumu, taču tad, kad viņi beidzot atrod savu īsto aicinājumu – viņi velta tam visu savu dzīvi! Ūdensvīriem ļoti raksturīga ir tiekšanās pēc progresa, tāpēc bieži vien viņi paši arī ir šī progresa virzītājspēks!

ZIVIS

Bieži vien gadās tā, ka Zivis ļoti ilgu laiku nodarbojas ar to, kas galīgi nesader ar viņu domāšanas veidu un raksturu, kā rezultātā viņas cieš un īsti nesaprot, kas viņu dzīvē nav tā, kā vajag, bet viss ir pavisam vienkārši – viņas vienkārši izvēlas darbības sfēras, kas pilnībā nav spējīgas atklāt viņu talantus un spējas, tāpēc šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem vispirms patiešām vajadzētu ieklausīties sevī!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru