Dāvanu horoskops: ko dāvināt Skorpiona zīmē dzimušajiem

 

Standarta dāvanu komplekts ir sliktākais, ko Jūs varat pasniegt šīs zīmes pārstāvim, jo Skorpions grib justies unikāls, tāpēc arī dāvanai ir jābūt pēc iespējas intriģējošākai un jāatspoguļo viņu personība. Ja esat, piemēram, izlēmuši par labu kosmētikai, tad tai jābūt tādai, kas ir ierobežotā daudzumā.

macmanish

Šīs zīmes pārstāvji mīl eksotiku, tāpēc novērtēs jebkuru dāvanu, kas atvesta no kādas eksotiskas vietas, turklāt Jūs pilnīgi noteikti Skorpioniem varat dāvināt kaut ko, kas lielākai daļai diez vai patiks, jo ekstravagantā Skorpiona sirdi noteikti kas tāds tieši uzrunās.

exotic-buddha-bust_f580cb16-df05-42cf-aa12-d11540438954_large

 

Lasi vēl: Finansiālā labklājība un Ūdens stihijas zīmes: Vēzis, Skorpions, Zivis

 

Neprasiet Skorpioniem, ko viņi vēlas saņemt dāvanā, jo, visticamāk, ka atbilde būs – neko. Tas ir tāpēc, ka šīs zīmes pārstāvji nemīl tērēt savu laiku uz niekiem, kas, viņuprāt, ir arī domas par dāvanām, jo viņi savas domas grib veltīt daudz globālākām tēmām. Skorpioniem var dāvināt arī naudu, jo viņi ļoti ātri izlems, kur un kā to notērēt!

150609_EM_FreeMoney

Skorpionus pievelk viss mistiskais un noslēpumainais, tāpēc viņiem var dāvināt dažādus amuletus un rotaslietas ar kādu apslēptu nozīmi. Skorpiona zīmē dzimušo akmeņi-talismani ir akvamarīns, topāzs, safīrs, ametists un granāts.

pyrrha_scorpio_zodiac_talisman_bronze_web

Ja Jūs esat izlēmuši Skorpionam dāvināt kaut ko no tehnikas, tad dodiet priekšroku kaut kam multifunkcionālam. Dizains pilnīgi noteikti nav tik svarīgs, kā tā tehniskā rakstura īpašības.

multifuncional-stylus-photo-tx720wd

Kas attiecas uz ziediem, tad svētku pušķa izvēlē vadieties pēc likuma – jo ekstravagantāk, jo labāk. Nekādā gadījumā nedāviniet Skorpionam banālās rozes vai vismaz centieties šo pušķi papildināt ar eksotiskajām orhidejām.

valentine-roses-and-orchids

Raksts tapis sadarbībā ar visasdavanas.lv 

13439153_1056771261083213_6497080711360373911_n

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru