Dāvanu horoskops: ko dāvināt Vēža zīmē dzimušajiem

 

Kā izvēlēties dāvanu Vēzim

c70c1387be2ece3f3d766e4fa5df5a5e

  • Tā kā Vēzis slēpj savas vēlmes, izvēlēties dāvanu šīs zīmes pārstāvim ir diezgan grūti, taču pacentieties, jo viņš tā vien gaida, ka Jūs tās uzminēsiet!

 

  • Nekādā gadījumā nedāviniet konservatīvajam Vēzim kaut ko, kas nav viņa stilā. Piemēram, apģērbu, ko viņš nenēsās, bet, pēc Jūsu domām, tas viņam piestāv. Vēzis tādā gadījumā var apvainoties, jo Jūs vēlaties viņu “uzlabot”, kas nozīmē to, ka nepieņemat viņu tādu, kāds viņš ir!

 

  • Nav fakts, ka Vēzis novērtēs Jūsu dāvanas oriģinalitāti, toties Jūs nekļūdīsieties, ja dāvināsiet viņam kaut ko, kas viņu ir iepriecinājis jau agrāk. Dāvana, kas Vēzim ir gājusi pie sirds jau iepriekš, patiks arī tagad!

 

  • Vēzis ir estēts, viņš loti smalki izjūt visu skaisto, tāpēc dāvanai noteikti ir jābūt gaumīgai.

 

  • Dāvanai nebūt nav jābūt praktiskai, jo dvēselē Vēzis ir romantiķis, kas nozīmē to, ka viņš būs sajūsmā arī par to, ja uzdāvināsiet viņam kastīti ar dzīviem tauriņiem vai nosauksiet viņa vārdā zvaigzni.

 

  • Vēzis dievina visu, kas saistīts ar pagātni, atmiņām un senatnīgumu, tāpēc dāvana retro stilā, kāds antikvārs priekšmets, labi ilustrēta vēstures grāmata vai senatnīgs fotoaparāts noteikti būs lieliska dāvanas izvēle!

 

Lasi vēl: Vēži mīlestībā; cilvēki, kuri meklē stabilitāti

 

  • Neaizmirstiet arī to, ka Vēzis mīl garšīgi paēst un mājas pasēdēšanas ģimenes lokā ir viņa jājamzirdziņš, kas nozīmē to, ka Jūs vienmēr varat dāvināt kaut ko, kas ar to saistīts – piemēram, traukus, tasīšu komplektu vai virtuves aksesuārus.

 

  • Māja – tā Vēzim ir pati svarīgākā, tāpēc viņš novērtēs jebkuru dāvanu, kas padarīs viņa “ligzdiņu” daudz komfortablāku, mājīgāku un skaistāku – vai tās būtu ērtas mēbeles, laba sadzīves tehnika, glezna vai kāda ne visai dārga, taču izsmalcināta figūriņa.

Raksts tapis sadarbībā ar visasdavanas.lv 

13439153_1056771261083213_6497080711360373911_n

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru