Decembra mēneša mīluļi – 3 zodiaka zīmes, kurām šis mēnesis būs ļoti, ļoti veiksmīgs

Gads tuvojas noslēgumam, taču kāds tas būs – atkarīgs ne tikai no tevis paša, bet arī no zvaigžņu stāvokļa!

Esam apkopojuši 3 zodiaka zīmes, kuras decembrī izbaudīs pēdējo 2019. gada svētību un likteņa labvēlību!

Varbūt, ka arī tava zodiaka zīme ierindojas šajā TOP3?

AUNS

Attiecībās esošajiem Auniem šis var izvērsties par patiesi kaislīgu, emocijām bagātu un romantisku mēnesi. Arī brīvajiem Auniem pastāv lielas izredzes izveidot jaunas attiecības. Gada beigas tev ļaus palaist vaļā visu veco un nevajadzīgo, un sirdī pieņemt kaut ko jaunu, aizraujošu un mīļu, piemēram, jaunu sirds āķīti. Iespējams, ka šīs attiecības uzplauks nemanot, bet tas patiešām liks tavai sirdij pukstēt straujāk.

Attiecībās esošajiem šajā mēnesī noteikti vajadzētu doties uz kādu romantisku randiņu, bet Ziemassvētkos, sarūpēt mīļotajam cilvēkam kādu īpašu dāvanu!

LAUVA

Šis ir lielisks periods, lai kopā ar mīļoto cilvēku dotos kādā izbraukumā vai dotos uz kādu sabiedrisku pasākumu kopā. Pārliecinieties, ka pavadāt pietiekami daudz laika divvientulībā!

Ja esi brīvs, tad tev noteikti nevajadzētu sēdēt mājās, jo īpaši mēneša pirmajā pusē! Pašas gada beigas var tevi patīkami pārsteigt – viss atkarīgs no tavas pagātnes darbībām! Dažas Lauvas šajā periodā tiks pāri kādai pagātnes sāpei vai traumai, bet citas – izveidos jaunas attiecības.

SKORPIONS

Šomēnes partnerim ieteicams izrādīt īpašu izpalīdzību, iespējams, ka būs zināmas problēmas ar naudu, kur tu spēsi viņam izpalīdzēt. Tagad reiz izteiktie vārdi būs jāpierāda. Daži Skorpioni šomēnes pat var atzīties jūtās! Citi būs drosmīgāki ar daudz nopietnākiem piedāvājumiem.

Brīvajiem Skorpioniem šomēnes nebūtu ieteicams grozīt citu cilvēku galvas un jaukt prātus! Tiec skaidrībā ar to, ko tu vēlies! Ja tevi kāds neinteresē, un tu noteikti zini, ka starp jums nekā nebūs, tad pasaki to uzreiz!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru