Mīlas sniega kupenā! Horoskops decembrim visām zodiaka zīmēm

Decembris ir klāt gan ar sniegu, gan ar dubļiem. Taču, ko zvaigznes sarūpējušas šim laikam?

AUNS

Ja šajā mēnesī jau esi atradis partneri, tad ir garantēts, ka jūs šo ziemu pavadīsiet pasakaini skaisti – gan fiziski, gan emocionāli! Tu jutīsies īpaši motivēts, lai iepazītu arī partnera tumšo pusi, tāpat arī veiksmīgi tiksi galā ar iekšējām bailēm, kuras tevī ir palikušas no iepriekšējām attiecībām.

Ja esi brīvs, tad mēneša beigas sola interesantus pavērsienus mīlestībā. Pievērs uzmanību tavai attīstībai attiecībās un tam, vai tevi tās padara par labāku cilvēku!

VĒRSIS

Tu izveidosi attiecības tad, kas to vismazāk gaidīsi! Tici brīnumam, un centies nedomāt par to, ka joprojām esi brīvs. Centies koncentrēties citām nodarbēm. Iespējams, ka kāds jauns hobijs vai nodarbošanās var novest tevi pie jaunas un ļoti īpašas iepazīšanās!

Arī attiecībās esošajiem par ļaunu nenāktu uzsākt kaut ko jaunu, un šoreiz kopā ar savu mīļoto cilvēku. Palutiniet sevi, dodoties kādā ceļojumā vai vismaz dažas dienas pavadot ārpus ierastās vides tepat Latvijā!

DVĪŅI

Ja esi brīvs, tad vēl decembrī vari paspēt sapazīties ar kādu interesantu cilvēku, tomēr pēc šī mēneša izredzes atrast otru pusīti saruks. Skaties uz to no gaišās puses – kas lēni nāk, tas labi nāk, vai ne tā?

Tev partneri ieteicams meklēt tur, kur tu to nekad neiedomātos atrast, pilnīgi iespējams, ka tavs nākamais sirdsāķītis būs kāds no tava darba kolektīva vai tev tuvu dzīvojošs. Iespējams, ka tev viss ir deguna galā!

VĒZIS

Šis būs tas laiks, kad visvairāk alksi pēc pārmaiņām un nespēsi samierināties ar garlaicīgu dzīvesveidu. Tas dažus var novest pie nepārdomātām rīcībām mīlas jomā. Iespējams, ka sāksiet flirtēt ar citiem pretējā dzimuma pārstāvjiem vai apsvērsiet domu par šķiršanos. Jums ieteicams mazliet piebremzēt un kārtīgi apdomāties!

Ja esi brīvs, tad šajā periodā zvaigznes sola jaunas iepazīšanās, kas drīzāk izvērtīsies par draudzībām, nevis ilgtermiņa attiecībām.

LAUVA

Šis periods var paiet garām bez dižām izmaiņām mīlas jomā. Ja esi attiecībās, tad zvaigznes sola, ka jūsu attiecības turpinās plaukt un zelt, protams, neiztiksiet bez strīdiem un pārpratumiem, bet kopumā šis ir visai labs periods. Ja esi brīvs, tad iespējams, ka šie mēneši jaunu mūža mīlestību neatnesīs, kā tikai dažus pagaidu partnerus. Brīvās Lauvas vairāk varētu koncentrēties uz jaunu draudzību, nevis attiecību veidošanu, taču pilnīgi iespējams, ka šo jauno draugu vidū, tu atrodi savu turpmāko partneri.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru