Deguna forma – Vai zini, ko tā pasaka par tavu raksturu ?

What-your-nose-shape-say-about-your-personality-21.IELIEKTA DEGUNA FORMA

Perfekts ielikta deguna formas pārstāvis būtu Merlina Monro. Šādas deguna formas cilvēki parasti ir ļoti laipni, optimistiski un emocionāli. Viņi allaž ir gatavi sniegt savu palīdzību un uzmanību citiem. Bieži vien arī seksuāli drosmīgi.

2.TAISNA DEGUNA FORMA
Pazīstams arī kā grieķu deguns. Pirmā pazīme, ko vērts pieminēt – taisna deguna īpašnieki ir augsti inteliģenti, iedvesmojoši, prasmīgi un, jā, funkcionējoši, tas ir, ātri prot apgūt jaunas prasmes. Viņi domā loģiski un tieši tā arī pārvar grūtības dzīvē. Bet no negatīvā viedokļa – viņi nav pārāk labi, demonstrējot savas emocijas.

3.IZLIEKTA DEGUNA FORMA
Pazīstams arī kā romiešu deguns. Ja tu satiec kādu ar romiešu degunu, zini, ka tev jābūt gatavam sekot viņa ideju plūsmai. Šāda tipa cilvēki strādā impulsīvi, bet viņi nesteidzās pieņemt lēmumus pārāk ātri. Viņi ir lieliski ne-agresīvi organizētāji.

4.PLAKANA DEGUNA FORMA
Ja satiec kādu ar plakanu degunu, domā divreiz, pirms kaut ko saki. Šie cilvēki ir ļoti izpalīdzīgi, bet arī karstasinīgi un emocionāli svārstīgi – viņi spēj emocionāli uzsprāgt bez jebkāda acīmredzama iemesla.

5.NŪBIEŠU TIPA DEGUNA FORMA
Ja satiec kādu ar nūbiešu tipa degunu, zini, ka šim cilvēkam patīk risināt dažādas problēmas. Nūbiešu tipa deguna formas īpašnieki ir ārkārtīgi ziņkārīgi, kas var strādāt gan viņu labā, gan pret viņiem. Viņi ir ļoti aktīvi un aizrautīgi par daudziem un dažādiem jautājumiem.

6.LĪKA DEGUNA FORMA

Satiekot kādu ar līku deguna formu, saproti, ka tavs viedoklis un pārliecība neietekmēs viņu. Viņi ir paši savu priekšnieki un skolotāji. Reizēm tu domāsi, ka viņu rīcība ir ļoti dīvaina vai neracionāla, bet tas ir tāpēc, ka viņi negaida citu cilvēku apstiprinājumu, pirms kaut kā darīšanas. Viņi ir laimīgi par savu veikumu un ar to viņiem pietiek.

7.UZRAUTA – MAZA DEGUNA FORMA
Šādi cilvēki ir ļoti aizrauti un pat mazliet agresīvi visā, ko viņi dara. Bet tas ir tādēļ, ka, sākdami kaut ko, viņi to vēlas paveikt līdz galam. Viņi ātri reaģē un pielāgojas.

8.VIĻŅVEIDA DEGUNA FORMA
Mīloši un entuziastiski cilvēki – tādi, ar kuriem ir patīkami būt. Tātad, ja rīko ballīti, šis cilvēks spēs to padarīt par gada labāko pasākumu, vai vismaz patīkamāko.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru