Dienas horoskops 12. jūlijam – uzmanīgi ar naudu!

Uzzini, kas šodien tevi sagaida!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

Auns Uzmanīgi ar naudu, netērē to nevajadzīgiem pirkumiem, kurus tu vēlāk varētu nožēlot. Esi uzmanīgs, pretējā gadījumā šī diena var izvērsties katastrofā!

Vērsis Pacietība ir panākumu atslēga. Dažu cilvēku uzvedība tevi šodien varētu kaitināt, taču nepievērs tam uzmanību un turi muti ciet!

Dvīņi Saplāno savu laiku, lai visu uzspētu. Šodien tiks testēta tava pacietība, tāpēc centies saglabāt mieru!

Vēzis Jaunu projektu uzsākšanai šī diena nav piemērota. Saskarsmē ar mīļoto cilvēku neizpaud savu nepatiku par notiekošo, šoreiz labāk būtu par to nerunāt.

Lauva Saspringta diena. Neatliec visus darāmos darbus uz pēdējo – tu ne tikai to nožēlosi, bet no tā cietīs arī tava karjera.

Jaunava Kaut arī pēc dabas esi atbildīgs, šodien jaunus darbus uz saviem pleciem labāk neuzgrūst.

Svari Šodien pieturies pie sev zināmā, nepiemērota diena jaunu lietu uzsākšanai un izmēģināšanai.

Skorpions Šodien bojā var aiziet svarīgas attiecības niecīgu iemeslu dēļ. Centies būt iecietīgs un piekāpīgs! Ja nepieciešams, tad paņem pauzi!

Strēlnieks Tavas krasās garastāvokļa maiņas var sabojāt ne tikai tavu dienu, bet arī pārējo, un novest pie nevajadzīgiem pārpratumiem. Ja negribi, lai par tevi slikti runā, uzvedies kārtīgi!

Mežāzis Turi acis un ausis vaļā! Parādīsies lieliska iespēja, kuru nekādā gadījumā nedrīkst palaist garām!

Ūdensvīrs Kādā cilvēkā, iespējams, nāksies vilties. Šodien no apkārtējiem neko daudz negaidi, paļaujies tikai uz saviem spēkiem.

Zivis Ja tevi kaut kas šodien neapmierina – labāk paklusē, nekā bilsti kaut vārdu. Tas ne pie kā laba nenovedīs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru