Dienas horoskops 13. maijam – pievērs uzmanību detaļām!

Auns Šodien centies būt draudzīgs un laipns arī pret piekasīgiem kolēģiem! Ja redzi kādu, kas ir noskumis – nekautrējies pavaicāt, kas noticis!

Vērsis Pirms dārgu pirkumu iegādes, pajautā sev, vai ko tādu maz spēj atļauties, un vai tev maz kas tāds ir nepieciešams! Šodien gribēsi daudz, bet dabūsi stipri mazāk!

Dvīņi Šodien gaidāma vienu kļūdu pieļaušana, lai no tā izvairītos – dari visu ar augtu pienākuma un atbildības sajūtu! Pievērs uzmanību detaļām!

Vēzis Tev nav obligāti jāpieliek daudz pūļu tikai, lai kādam iepatiktos – esi tu pats! Lielākas izredzes kādam iepatikties būs īpaši necenšoties, nevis iespringstot par katru sīkumu.

Lasi arī: Mīlestības horoskops maijam; Uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

Lauva Cenšanās būt maksimāli tiešam būs lieka. Šodien labāk savas domas izsaki neskaidri un caur puķītēm – nevienu neaizvainosi un ieturēsi neitrālu pozīciju.

Jaunava Neļauj emocijām valdīt pār veselo saprātu. Centies būt tik neitrāls, cik vien spēj. Lieka izcelšanās var radīt pārpratumus.

Svari  Šodien esi rūpīgāks! Iespējams, ka pēkšņi tevi sagaidīs kāds lielāks pārbaudījums, kas prasīs daudz laika un pūļu. Neuztraucies – ar visu tiksi galā!

Skorpions Lai arī ko šodien citi nedarītu, tas tev neliksies gana labi. Gribēsi visu labot un izdarīt pats. Nevajag – padomā, vai tiešām tev kam tādam ir laiks?

Lasi arī: Nedēļas horoskops – sāc visu no jauna! (09.05. – 15.05.)

Strēlnieks Nekādā gadījumā neignorē apkārtējo padomus. Iespējams, ka kādas paziņas pateiktais tev atvērs acis. Pievērs uzmanību sīkumiem!

Mežāzis Paplašini savu zināšanu loku! Nekad nav par vēlu, lai iemācītos ko jaunu! Piemērots laiks jauna hobija uzsākšanai!

Ūdensvīrs Būs nelielas grūtības ar koncentrēšanos. Ja iespējams, tad atbildīgus darbus atliec uz vēlāku, jo šodien kvalitāte nebūs tava stiprākā puse.

Zivis Vēlēsies izvairīties no pienākumu izpildes, taču laika trūkums liks tiem pieķerties arī visai nepiemērotos brīžos.

Lasi arī: 3 horoskopa zīmes, kurām šonedēļ veiksies mīlestībā (09.05. – 15.05.)

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru